Анимация (BFA)

Общ преглед

Описание на програмата

В The University of the Arts за бакалавър по изящни изкуства The University of the Arts по анимация ще бъдете изтласкани от зоната си на комфорт, като участвате в проекти, в които ще си сътрудничите с музиканти, танцьори, актьори и други художници. Независимо дали създавате традиционна анимация със спиране на движение или генерирана от компютър, вие ще работите в динамичен носител, за да разказвате историите, за които се чувствате страстни, и да изразявате личната си визия.

Работейки в тясно сътрудничество с опитен факултет на професионални режисьори и аниматори - чиято работа се излъчва в мрежи и канали като Cartoon Network, HBO, Netflix и Nickelodeon - ще вземете уроци по анимация, които са смесица от практически инструкции, лекции, прожекции. и критики. Можете също така да се възползвате от стажове и възможности за обучение. Когато завършиш, ще го направиш с уменията да правиш уверено кариера в анимацията.

Студентите ще изследват разнообразието от техники, достъпни за настоящия аниматор, ще усъвършенстват традиционните умения, ще се научат как да разказват увлекателни истории, да създават запомнящи се герои и да съживят идеи, които никога преди не са съществували. Като студент ще можете да направите както анимационен филм за младши, така и анимационен труд за възрастни. Уменията, усвоени като специалност за анимация, ще ви помогнат да се адаптирате и да създадете качествено съдържание, тъй като идеите стават дори по-ценни за публиката, отколкото техниките, необходими за представянето им.

Последна актуализация Ян. 2021

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

University of the Arts’ mission is simple: to advance human creativity. University of the Arts believes creativity is the most essential skill for success in today’s society and has educated generatio ... Научете повече

University of the Arts’ mission is simple: to advance human creativity. University of the Arts believes creativity is the most essential skill for success in today’s society and has educated generations of ground-breaking artists, performers, designers and creative leaders for more than 141 years. Свиване