ББА по мениджмънт и лидерство

Общ преглед

Описание на програмата

BBA по мениджмънт и лидерство

Управлението изисква изграждането на работна среда, в която хората могат да процъфтяват, а лидерството в организациите се основава на тази релационна перспектива за насърчаване на съвместни усилия за постигане на организационните цели. Учениците ще научат и развият компетентност в човешките аспекти на организациите и специфичните умения, необходими за ефективна работа с други хора, особено в отношенията мениджър-служител. Основната рамка на тази програма е „ отговорно управление“; студентите ще се научат как да прилагат концепции за етика, устойчивост / триизмерни бизнес цели и управление на заинтересованите страни както за изграждането на управлението като цяло, така и за тяхната нова идентичност като отговорни мениджъри.

Основните курсове в програмата включват организационно поведение, бизнес етика, управление на човешките ресурси, организационна теория, лидерство и бизнес стратегия, с широка гама от факултети, включително устойчивост, пол в управлението, отношения със служителите, управление на проекти, управление на продажбите и много други Повече ▼. Студентите имат гъвкавост при адаптирането на програмата си, така че да отговарят на техните специфични интереси. Опитното учене се случва по време на програмата.

Популяризираните Pathways следдипломна квалификация включват наименованието на CPHR (Chartered Professional in Human Resources), законите или редица магистърски програми, включващи магистърски степени. Завършилите следват широки кариерни траектории в управлението на човешките ресурси, управленското консултиране, управлението на проекти, индустриалните отношения, бизнес анализа, общото управление и извън него, в обществени, нестопански и нестопански организации.

Програмата BBA е национално акредитирана от Канадския институт по мениджмънт.

Вземете своя дял от $ 4,000,000 в стипендии и стипендии на BBA

Малко бизнес училища предлагат тази висока сума на стипендии на своите студенти. Това е така, защото като една от най-авторитетните учебни институции в Канада, нашата цел е да продължим да привличаме онези студенти от цялата страна, които са добре закръглени, демонстрирайки лидерски качества както вътре, така и извън класната стая.

Крайният срок за кандидатстване за стипендии е 1 март, а за да кандидатствате онлайн, трябва само да сте завършили академичното си кандидатстване в StFX и да сте подали стенограма от първия семестър.

Защо да учим бизнес администрация в StFX?

С повече от 90% от курсовете ви, преподавани от преподаватели на пълно работно време в най-съвременни съоръжения , както и със студенти от над 20 различни страни, качеството на вашия образователен опит е второ до нищо. Факултет в Шварц училище използват различни приложни подходи за преподаване - симулации, екскурзии, дискусии в клас, анализи на случаи, лекции, възможности за обучение на служители, и гост-лектори са включени във вашите класове, които създават богата среда за обучение . Също така ви препоръчваме да проверите нашите възможности за съвместно обучение, за да ви предостави още по-голям опит в реалния свят, преди да завършите образованието си!

Възможности за гъвкави степени

Във всяка от степените на BBA, студентите имат възможност за кооперативно образование, която включва стаж, за да се комбинира обучението в класната стая с безценен професионален опит . Чрез тази програма имате възможност да получите 12 месеца опит на работното място, преди да получите своя BBA - реалния свят, който ви дава предимство за това, което идва след дипломирането. Студентите от BBA също се насърчават да проверят възможностите си за международен обмен - обучение, което ви води буквално по целия свят!

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

StFX's Gerald Schwartz School of Business produces some of the world’s most influential business and industry leaders.

StFX's Gerald Schwartz School of Business produces some of the world’s most influential business and industry leaders. Свиване