БКС по гражданско строителство

Общ преглед

Описание на програмата

Преглед

Програмата за строително инженерство в İEHİR се фокусира върху изграждането на градската инфраструктура и надстройката, транспорта, трафика и околната среда в съответствие с философията на „града”. Този фокус дава на нашите възпитаници значително предимство и им осигурява печеливш край в техния професионален живот. На студентите и преподавателите от катедрата по гражданско строителство се предлага синергия и тясно сътрудничество с други отдели, особено с индустриалното инженерство и компютърното инженерство. Това насърчава темите, като града, транспорта и околната среда, да бъдат обсъждани по един закръглен начин. Училищата и отделите по социални науки в нашия университет предлагат различна перспектива за студентите по гражданско строителство, където те могат да се справят с понятието „град” във всеки аспект.

117726_IMGL7875.jpg

Гражданско инженерство

Гражданското инженерство е отрасъл инженеринг, който поема отговорността за фундаментално структуриране, необходимо не само в ежедневния градски живот, но и в индустриалните общества. Нейната широка гама от дейности включва специалности в строителството и водата / хидравликата / крайбрежното / пристанищното инженерство, геотехниката, транспорта и управлението на строителството.

Програмата за строително инженерство в İEHİR се фокусира върху изграждането на градската инфраструктура и надстройката, транспорта, трафика и околната среда в съответствие с философията на „града”. Този фокус дава на нашите възпитаници значително предимство и им осигурява печеливш край в техния професионален живот.

Благодарение на интердисциплинарния подход на Колеж по инженерство и естествени науки İEHİR, студентите и преподавателите от катедрата по гражданско строителство се предлагат синергия и тясно сътрудничество с други отдели, особено с индустриалното инженерство и компютърното инженерство. Това насърчава темите, като града, транспорта и околната среда, да бъдат обсъждани по един закръглен начин. Училищата и отделите по социални науки в нашия университет предлагат различна перспектива за студентите по гражданско строителство, където те могат да се справят с понятието „град” във всеки аспект.

Нашата цел е да обучим строителни инженери, които да могат да подпомагат турските фирми, работещи по концентрирани строителни инвестиции с богати подземни ресурси, и да работят по проекти за реконструкция в градовете на съседните страни. Преподавани по английски от опитни преподаватели по високи образователни стандарти, Катедрата по гражданско строителство HEHİR има за цел да достигне до международна платформа за студенти от цяла Турция и по света.

Квалификация за влизане

Средно образование (или по-високо)

Удостоверяващите документи за приемане се приемат на следните езици: английски / турски.

Често можете да получите подходящ препис от вашето училище. Ако това не е така, ще ви трябват официални преводи заедно с проверени копия на оригинала.

Трябва да вземете заверени копия от документите за квалификация за влизане заедно с вас, когато най-накрая отидете в университета.

Езикови изисквания

Английски

Доказателство за владеене на английски език не се изисква за заявлението.

Минимални изисквания за освобождаване от английската подготвителна година:

  • TOEFL: iBT 79
  • PTE Academic: 55

Последна актуализация Юли 2019

За учебното заведение

?stanbul ?ehir University, which aims at contributing to the production and dissemination of heuristic information, welcomed its first students in 2010- 2011 Academic Year, with its unique, participat ... Научете повече

?stanbul ?ehir University, which aims at contributing to the production and dissemination of heuristic information, welcomed its first students in 2010- 2011 Academic Year, with its unique, participatory, universal and liberal perspective and flourishing team. Свиване