LACM предлага бакалавърска степен по музика (BM) в следните специалности:

Музикален мениджър

  • Акценти в басите
  • Акцент в изпълнението на Brass & Woodwind
  • Акцент в работата на барабана
  • Акцент в Guitar Изпълнение
  • Акцент в вокалното изпълнение

Музика Производство Major

  • Акцент в производството и записването на музика
  • Акцент в композирането за Visual Media

Композиция

  • Акцент в писането на песни

Бакалавърската музикална програма (BM) е 12 кв програма на пълно работно време. За специалността BM са достъпни три специалности: музикално изпълнение, музикално производство и композиция. Основният музикант изпълнява акценти в китара, басите, барабаните, месинга и дървените вулкани и вокалното изпълнение. Музикалната продукция майор предлага акценти в продуцирането и записването на музика и композирането за Visual Media. Състав майор предлага акцент в писането на песни.

В музикално отношение, тази програма се основава на съществуващите ни сътрудник на изкуствата степен на учебната програма, по-нататъшно развитие на съществуващите умения на студентите, увеличавайки тяхната "комплект инструменти" с нови такива, както и ускоряване на техния напредък по пътя на професионалната кариера като музикант, композитор или производителя.

Изисквания за прием

Изискванията за прием за програмите за бакалавърска степен на музика варират според всеки акцент.

Как да кандидатствате за приемане

Кандидатите, които са готови да кандидатстват за LACM, ще трябва да попълнят заявление за прием чрез DecisionDesk. Кандидатите ще трябва да поискат официалните си преписи от гимназията, GED или колеж от своята институция, която ги отпуска, и да ги изпратят до LACM. TOEFL резултати за международни студенти също ще трябва да бъдат изпратени до LACM. Всички кандидати ще подадат такса за кандидатстване за $ 50, когато заявлението бъде завършено.

Трансфер на кредити

Студентите, кандидатстващи за програма за бакалавърска степен, могат да кандидатстват за кредит за трансфер; Ние не приемаме кредит за трансфер за нашите асоциирани програми по изкуства и дипломи. Въпреки това, кандидатите за бакалавърска степен могат да прехвърлят кредити за общо образование. LACM ще определи прехвърляемостта на курсовете, направени в други институции, и ще предостави кредитни оценки за студентите от LACM. Студентите може да отговарят на условията за прехвърляне на 100% от общообразователните си изисквания в програмата "Бакалавър по музика". За информация, относно прехвърлянето на кредитна политика, моля, посетете нашата Трансфер на кредити стр.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 7 курсове в Los Angeles College of Music »

Този курс е Редовно обучение
Start Date
Септ. 2019
Duration
Редовно обучение