Filter
Бакалавърски програми
Австралия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бакалавриат Авиационен мениджмънт Австралия. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Авиационен мениджмънт в Австралия!

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това зависи от специализацията.

The Бакалавър по управление на авиационна програма се фокусира върху бизнес аспектите на авиационната индустрия. Студентите се учат да голяма степен на летището, авиокомпаниите, училище за пилоти и други летищни съоръжения управление чрез проучване на авиационната безопасност и сигурност, планиране и проектиране и авиацията финанси наред с други области от значение.

Австралия е остров, страната и континента на южното полукълбо, в SW Pacific, държава-членка на Общността на нациите.

Бакалавриат Авиационен мениджмънт Австралия. Запишете се за бакалавриат в Австралия. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

Научете повече Свиване

1 резултата за Авиационен мениджмънт, Австралия

University of South Australia

С нарастващото търсене на авиационни експерти в световен мащаб, UniSA ще изгради знанията си в летищните и летателните операции и ще ви подготви за глобална кариера в упр ... [+]

. Преглед на степенитеРазвиване на глобална кариера в управлението на авиацията.Изградете знанията си в летищните и летателните операции.Акцент върху авиационното право, финансите на авиокомпаниите, управлението на операциите и безопасността.Да придобият основни познания в авиационната практика, авиационното управление, авиационната безопасност, човешките фактори, авиационното право, финансите на авиокомпаниите и авиационните операции.Възползвайте се от тесни връзки с индустрията с курсова работа и материали, съобразени пряко с нуждите на индустрията и най-добрите практики.Разширете обучението си с курсове по професионална и техническа комуникация, методи за изследване на лидерството.Моментална снимка... [-]
Австралия Аделаида
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски