Filter
Бакалавърски програми
Андора Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бакалавриат Авиационен мениджмънт Андора. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Авиационен мениджмънт в Андора!

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продължава от три до седем години, в течението на това време студентите придобиват специализация в определена насока.

Повечето програми за управление на авиацията са предназначени за студенти, които желаят да работят в бизнес позиции в рамките на тази индустрия. Студентите могат да се курсове в областта на авиацията, управление, операции и безопасност, заедно с общи курсове по математика, наука, комуникация и бизнес.

Андора може да бъде идеалното място за обучение в чужбина. Намира се между Франция и Испания, съвместни образователни програми между страни също да съществуват. Каталунски, испански, португалски, френски и също правят това чудесно място за студенти филолози.

Бакалавриат Авиационен мениджмънт Андора. Запишете се за бакалавриат в Андора. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

Научете повече Свиване

1 резултата за Авиационен мениджмънт, Андора

Andorra Aviation Academy

Тази програма е предназначена да отговори на изискванията на авиокомпаниите за позиция за управление в пилотската кабина. След като е натрупал в полет експертиза в тежест ... [+]

Представяне

Тази програма е предназначена да отговори на изискванията на авиокомпаниите за позиция за управление в пилотската кабина. След като е натрупал в полет експертиза в тежест ще бъде в състояние да заеме позиция за управление в полет OPS с европейска авиокомпания или в Business Jet организация (като например: CAM Client Aviation Manager).

Благодарение на двоен лиценз (FAA / EASA), American регистриран самолет ( "N", регистрирана Бизнес Jets) също може да бъде изпълнен. След завършването си, ще бъдат квалифицирани като пилот с една и съща cursus изобразен в "Fast Track". Освен това, в сътрудничество с Университета на Андора, курсове са съсредоточени в областта на финансите, управляващо дружество, управление на въздухоплавателни средства, финанси Aircraft (банковата) и процес за сертифициране на EASA. проект А отбор ще позволи на студентите да се занимават с недвижими сценарий, за да се удостовери, свидетелство за авиационен оператор (свидетелство за авиационен оператор) структура, за да се разработи финансов план самолети, за да се създаде организация за управление на въздухоплавателно средство.... [-]

Андора Андора ла Вела
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски