Filter
Бакалавърски програми
Латвия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бакалавриат Авиационен мениджмънт Латвия. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Авиационен мениджмънт в Латвия!

Бакалавърска степен е четири години бакалавърска степен и е стандарт за висшето образование през по-голямата част от света. Бакалавърска степен могат да бъдат спечелени в държавните университети, в частни университети, в обществените колежи и университети чрез онлайн.

Бакалавърска степен по авиационна управление е в степен, която е предназначена за студенти, които желаят да се насочат към кариера в Пътувания, туризъм и управление на въздухоплаването. Тя ще научи за въздушен транспорт, пътуване управление и бизнес администрация.

Латвия има и платено и финансирана от държавата и висшето образование. В страната има два вида курсове за висше образование. Те включват академични и професионални програми. Има три нива на академична висше образование - бакалавър, магистър и докторантура. Климатът в страната благоприятства различни зимни спортове и отдих дейности като пързаляне с кънки, ски и хокей на лед. Международните студенти предпочитат учат в Латвия поради социалното си живот, изкуството и културни институции. Култура на страната е лесно да се приемат, за да.

Бакалавриат Авиационен мениджмънт Латвия. Запишете се за бакалавриат в Латвия. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

Научете повече Свиване

2 резултата за Авиационен мениджмънт, Латвия

Riga Aeronautical Institute

Студентите получават знания и придобиват практически умения в управлението на въздушните транспортни системи, предотвратяват аварийни ситуации и получават лицензи PPL, CP ... [+]

Степен: Професионален бакалавър по авиация

Квалификация: инженер по управление на въздушните транспортни системи (пилот)/>

Продължителност на обучението: 4 - 4,5 години/>

Знания и умения: Студентите получават знания и придобиват практически умения в управлението на въздушните транспортни системи, предотвратяват аварийни ситуации и получават лицензи PPL, CPL, ATPL (замразени), които му позволяват да работи като пилот на авиокомпания./>... [-]

Латвия Рига
Запитване на информация
Руски
Редовно обучение
48 - 54 месеца
Кампус
Научете повече на английски
Transport and Telecommunication Institute

Дейности на технически експерти в областта на въздушния транспорт е сложна организация на пътнически и товарни самолети. преди всичко ... [+]

Име на програмата: Бакалавър по инженерни науки в въздушния транспорт

Наградени квалификация: Бакалавър по инженерни науки в въздушен транспорт (inženierzinātņu bakalaurs aviācijas Transporta).

акредитация: до края на 2018 (Акредитация Nr. 276.)

Езиково обучение: Руски, латвийски, английски.

Основно образование: вторична (общо или специално)

Обхват на програмата: 160 кредитни точки.

отдел: Факултет по транспорта и логистиката ... [-]

Латвия Рига
Отворено кандидатстване
Английски,Руски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски