BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Авиационен мениджмънт Латвия. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Авиационен мениджмънт в Латвия!

Бакалавърска степен е четири години бакалавърска степен и е стандарт за висшето образование през по-голямата част от света. Бакалавърска степен могат да бъдат спечелени в държавните университети, в частни университети, в обществените колежи и университети чрез онлайн.

Бакалавърска степен по авиационна управление е в степен, която е предназначена за студенти, които желаят да се насочат към кариера в Пътувания, туризъм и управление на въздухоплаването. Тя ще научи за въздушен транспорт, пътуване управление и бизнес администрация.

Латвия има и платено и финансирана от държавата и висшето образование. В страната има два вида курсове за висше образование. Те включват академични и професионални програми. Има три нива на академична висше образование - бакалавър, магистър и докторантура. Климатът в страната благоприятства различни зимни спортове и отдих дейности като пързаляне с кънки, ски и хокей на лед. Международните студенти предпочитат учат в Латвия поради социалното си живот, изкуството и културни институции. Култура на страната е лесно да се приемат, за да.

Бакалавриат Авиационен мениджмънт Латвия. Запишете се за бакалавриат в Латвия. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

1 резултата за Авиационен мениджмънт, Латвия Filter

Бакалавър по управление на въздушните транспортни системи

Riga Aeronautical Institute
Бакалавриат
<
Редовно
<
48&nbsp;-&nbsp;54 месеца
Руски
Кампус

Студентите получават знания и придобиват практически умения в управлението на въздушните транспортни системи, предотвратяват аварийни ситуации и получават лицензи PPL, CPL, AT ...

Научете повече