BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Авиационен мениджмънт Литва. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Авиационен мениджмънт в Литва!

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продължава от три до седем години, в течението на това време студентите придобиват специализация в определена насока.

The Бакалавър по управление на авиационна програма се фокусира върху бизнес аспектите на авиационната индустрия. Студентите се учат да голяма степен на летището, авиокомпаниите, училище за пилоти и други летищни съоръжения управление чрез проучване на авиационната безопасност и сигурност, планиране и проектиране и авиацията финанси наред с други области от значение.

Република Литва е официалното име на страната. То се намира в северната част на Европа. Литва оценява науката и технологиите в образователната им система силно. То се състои от основни аспекти на първични, вторични и третични равнища на образованието. Литва е друга водеща страна в предоставянето на изкуствата, науката, техниката, както и технологични курсове. Литва е изправен пред няколко предизвикателства във висшето образование последните години, довели до създаването на 20 университета за подобряване на достъпността.

Бакалавриат Авиационен мениджмънт Литва. Запишете се за бакалавриат в Литва. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

2 резултата за Авиационен мениджмънт, Литва Filter

съвместни проучвания на свидетелство за пилот и управление на авиацията бакалавър

Baltic Aviation Academy
Бакалавриат
Септ. 2020
<
Редовно
<
42 месеца
Кампус

Управление Авиацията е учебната програма, предназначена за тези, които се стреми да придобие и двете свидетелство за пилот и диплома по Управление въздухоплаване, както и да з ...

Научете повече

бакалавърска степен по управление на авиацията

Kazimieras Simonavicius University
Бакалавриат
<
Редовно
<
42 месеца
Английски
Кампус

В отговор на глобалните тенденции и предизвикателства пред авиационната индустрия, KSU предлага бакалавърска програма за управление на въздухоплаването (бакалавър), която има ...

Научете повече