Filter
Бакалавърски програми
Нова Зеландия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бакалавриат Авиационен мениджмънт Нова Зеландия. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Авиационен мениджмънт в Нова Зеландия!

A бакалавър "е степен може да доведе образователни врати, дават възможност за напредък в кариерата, или се поставят основите за упражняване на висша степен. Нашата цел е да помогне на кандидат-студенти се движите в процеса на избор на програма успешно. Ние правим нещата лесно чрез рационализиране на търсене.

програми за управление на въздухоплаването могат да помогнат на учениците да се подготвят за бизнес кариера в областта на авиацията. Програмите могат да предлагат курсове по закон, проектиране, управление на летището, операции, авиационната безопасност и самолетни механика, заедно с много курсове по математика и естествени науки.

Нова Зеландия е държава на зашеметяване и разнообразна природна красота. Kiwi не са само един от националните символи - останалите са на сребро папрат листа и Кору - но и името новозеландците обикновено се наричат. Чуждестранните студенти ще трябва да плащат пълните такси за обучение и собствените си разходи за живот, докато учи в New Zealand институция.

Бакалавриат Авиационен мениджмънт Нова Зеландия. Запишете се за бакалавриат в Нова Зеландия. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

Научете повече Свиване

1 резултата за Авиационен мениджмънт, Нова Зеландия

Massey Business School

Бакалавърът по управление на авиацията е специална авиационна квалификация, която ще ви запознае с различни аспекти на вълнуващата авиационна индустрия. ... [+]

Бакалавърът по управление на авиацията е специална авиационна квалификация, която ще ви запознае с различни аспекти на вълнуващата авиационна индустрия. Ако имате страст към авиацията, обичате да работите с други хора, вие сте заинтересовани да работите за управленска роля в глобален бизнес, тогава тази степен е за вас.

Ще получите разбиране за човешките фактори в авиацията, стратегическото управление на авиокомпаниите и оперативното управление на летищата, както и ще имате възможността да проведете стажантски курс (авиационна практика).... [-]

Нова Зеландия Палмерстън Норт
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
3 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски