Filter
Бакалавърски програми
Полша Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бакалавриат Авиационен мениджмънт Полша. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Авиационен мениджмънт в Полша!

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години.

The Бакалавър по управление на авиационна програма се фокусира върху бизнес аспектите на авиационната индустрия. Студентите се учат да голяма степен на летището, авиокомпаниите, училище за пилоти и други летищни съоръжения управление чрез проучване на авиационната безопасност и сигурност, планиране и проектиране и авиацията финанси наред с други области от значение.

Подобно на много други страни от ЕС, Полша предлага евтин или дори безплатно обучение за студенти от ЕС. Бъдещите студенти следва да се прилага директно към избраната от тях полска институция. Варшавският университет, например, такси между £ 1300 и £ 2500 на година за своите курсове по английски език.

Бакалавриат Авиационен мениджмънт Полша. Запишете се за бакалавриат в Полша. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

Научете повече Свиване

1 резултата за Авиационен мениджмънт, Полша

University of Information Technology and Management

Специализацията за управление на авиацията протича под патронажа на "Дойче - Луфтханза", една от най-големите авиокомпании в Европа. Lufthansa координира в дизайна на кур ... [+]

Бакалавър по авиационен мениджмънт

Сега е открит подбор за есенния семестър!

Специализацията за управление на авиацията протича под патронажа на "Дойче - Луфтханза", една от най-големите авиокомпании в Европа. Lufthansa координира в дизайна на курсове, обучения и стажове за специализация по управление на авиацията. Пазарът на въздушен транспорт е подложен на огромно развитие през последните няколко години. Въз основа на изследванията, направени от органа за гражданско въздухоплаване, се очаква търсенето на специалисти по управление на авиацията да нарасне значително през следващите 15 години. За да отговори на очакванията на пазара, University of Information Technology and Management в Жешов (UITM) изготви нов курс по специалност "Управление на въздухоплаването", който предоставя възможност за придобиване на умения в управлението на въздухоплаването със специален акцент върху летище и авиокомпания, обслужване и операции. UITM е пионер на този курс в Полша и едва четвърти университет в Европа, който предлага такъв подробен курс по управление на въздухоплаването. Всички курсове за управление на въздухоплаването се провеждат на английски език. През първата година нашите студенти получават задълбочени познания по различни предмети, които имат пряко или непряко използване в авиационната индустрия. Специалните модули започват от третия семестър. Нашите преподаватели включват международни експерти - практици, чиято ежедневна работа е свързана с пазара на въздушен транспорт. Огромният им опит е отразен в качеството им на преподаване. По време на обучението по управление на въздухоплаването студентите ще се запознаят с курсовете като управление и политика на въздухоплаването, авиационно право и организации, управление на авиокомпании, управление на летищата, управление на въздушния товар и въздушна навигация.Защо... [-]

Полша Жешов
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски