Bakalavarski-programi.com

Бакалавриат по Авиационен мениджмънт. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Авиационен мениджмънт!

Авиационното управление е добре разработена академична програма, която помага да се запознаят студентите с основните области на бизнес администрацията, които управляват авиационната индустрия. Учебната програма е разработена с цел осигуряване на завършването на обучаемите на ръководни длъжности в различни авиокомпании и авиационни организации. БА Авиационния мениджмънт е много продаваема студентска образователна програма, която е насочена към осигуряване на възможност на студентите да научат регулациите, механизмите и характеристиките на общото управление и авиационния бизнес. Тези, които се стремят да развият кариера както в управлението на бизнеса, така и в разбирането на авиационната индустрия, могат да кандидатстват за бакалавърска програма BA BA. Основната цел на програмата BA Aviation Management е да подготви всички ученици за брилянтна кариера във водещи мениджърски позиции в различни авиационни компании по целия свят. Степента на курса е структурирана, за да постави основата на модерна и практична авиационна кариера. Курсът BA Aviation Management е добре разработен, за да отговори на изискванията на международната авиационна индустрия. BA Aviation Management е курс, който излага студентите на интердисциплинарен подход, който позволява на студентите да прилагат придобитите практически и теоретични умения в по-ориентиран към резултатите начин. Завършилите могат да преследват различни кариери в света на авиационния бизнес като оператори на авиокомпании и други свързани мениджърски позиции в авиацията. Тези умения днес се продават в целия свят.

11 резултата за Авиационен мениджмънт Filter

Управление на авиационната поддръжка

Kansas State University Polytechnic Campus
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Съединени Американски Щати солна мина

Бакалавърската степен на науката е предназначена за техник по поддръжка с бъдеща цел на ръководна длъжност. Това включва магазин-майстор, оловен техник и други надзорни позиции. Допълнителните курсове ще дадат на учениците опит за водещи роли в областта на техническата поддръжка. Курсовете в уменията и комуникациите на хората, както словесни, така и написани, са подобрени. Ще бъдат разработени допълнителни математически умения, както и компютърни умения.

Безпилотни летателни апарати полета и операции

Kansas State University Polytechnic Campus
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Съединени Американски Щати солна мина

Държавната полиция в Канзас е един от първите и все още един от малкото университети в страната, които предлагат бакалавърска степен по безпилотни системи за летателни апарати. С тази революционна нова област, Канзас държавна политехника разбира важността на предоставянето на своите студенти на възможности за научни изследвания, най-съвременни технологии и оборудване и изключително образование.

Бакалавър по управление на въздушните транспортни системи

Riga Aeronautical Institute
Кампус Редовно обучение 48 - 54 месеца Запитване на информация Латвия Рига

Студентите получават знания и придобиват практически умения в управлението на въздушните транспортни системи, предотвратяват аварийни ситуации и получават лицензи PPL, CPL, ATPL (замразени), които му позволяват да работи като пилот на авиокомпания.

ерген на управление на авиацията

Singapore Aviation Academy
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 години Запитване на информация Сингапур Сингапур онлайн + още 1

Бакалавърската на Управление въздухоплаване (BAvMan) ви предоставя съществени познания в бизнеса и управлението на ресурсите, с особено внимание към авиацията. Специален акцент се поставя върху обсъждането на ключови понятия и проблеми в управлението на човешкия фактор и технологии и тяхното приложение в авиацията.

бакалавърска степен по управление на авиацията

Kazimieras Simonavicius University
Кампус Редовно обучение 42 месеца Септември 2020 Литва Вилнюс

В отговор на глобалните тенденции и предизвикателства пред авиационната индустрия, KSU предлага бакалавърска програма за управление на въздухоплаването (бакалавър), която има за цел да развие високо квалифицирани специалисти в областта на съвременното управление на авиацията, които ще разберат предизвикателствата и законите на тази глобална и конкурентна сектор, както и да допринесе за развитието на авиационната индустрия. авиационна програма за управление на студенти също имат възможност за получаване на професионален пилот.

съвместни проучвания на свидетелство за пилот и управление на авиацията бакалавър

Baltic Aviation Academy
Кампус Редовно обучение 42 месеца Септември 2020 Литва Вилнюс

Управление Авиацията е учебната програма, предназначена за тези, които се стреми да придобие и двете свидетелство за пилот и диплома по Управление въздухоплаване, както и да започне кариера в глобален, динамичен и непрекъснато разрастваща се сфера на авиацията.

Бакалавърска въздушния транспорт

Transport and Telecommunication Institute
Кампус Редовно обучение 4 години Отворено кандидатстване Латвия Рига

Дейности на технически експерти в областта на въздушния транспорт е сложна организация на пътнически и товарни самолети. преди всичко

Бакалавър по авиационен мениджмънт

University of Information Technology and Management
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Полша Жешов

Специализацията за управление на авиацията протича под патронажа на "Дойче - Луфтханза", една от най-големите авиокомпании в Европа. Lufthansa координира в дизайна на курсове, обучения и стажове за специализация по управление на авиацията.

Бакалавър по управление на авиацията

University of South Australia
Кампус Редовно обучение 3 години Февруари 2020 Австралия Аделаида

С нарастващото търсене на авиационни експерти в световен мащаб, UniSA ще изгради знанията си в летищните и летателните операции и ще ви подготви за глобална кариера в управлението на авиацията.

Бакалавър по управление на авиацията

Massey Business School
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 години Запитване на информация Нова Зеландия Палмерстън Норт + още 2

Бакалавърът по управление на авиацията е специална авиационна квалификация, която ще ви запознае с различни аспекти на вълнуващата авиационна индустрия.

ерген на управление на авиацията

Andorra Aviation Academy
Кампус Редовно обучение 3 години Февруари 2020 Андора Андора ла Вела

Тази програма е предназначена да отговори на изискванията на авиокомпаниите за позиция за управление в пилотската кабина. След като е натрупал в полет експертиза в тежест ще бъде в състояние да заеме позиция за управление в полет OPS с европейска авиокомпания или в Business Jet организация (като например: CAM Client Aviation Manager).