Bakalavarski-programi.com

Бакалавриат Авиационно инженерство Съединени Американски Щати. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Авиационно инженерство в Съединени Американски Щати!

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Бакалавриат Авиационно инженерство Съединени Американски Щати. Запишете се за бакалавриат в Съединени Американски Щати. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

3 резултата за Авиационно инженерство, Съединени Американски Щати Filter

Проектиране и интеграция на безпилотни въздухоплавателни системи

Kansas State University Polytechnic Campus
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Съединени Американски Щати солна мина

С известната безпилотна система за летателни апарати, създадена за първи път в полеви и полетни операции и отдела по инженерна технология, която датира от създаването на кампуса, Kansas State University Polytechnic Campus създаде област на проучване, което използва двете тези силни страни, както и отговаря на индустрията нарастващите изисквания.

Безпилотни летателни апарати полета и операции

Kansas State University Polytechnic Campus
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Съединени Американски Щати солна мина

Държавната полиция в Канзас е един от първите и все още един от малкото университети в страната, които предлагат бакалавърска степен по безпилотни системи за летателни апарати. С тази революционна нова област, Канзас държавна политехника разбира важността на предоставянето на своите студенти на възможности за научни изследвания, най-съвременни технологии и оборудване и изключително образование.

бакалавър по приложни науки в авиационните науки

Green River College
Кампус Редовно обучение 2 - 4 години Септември 2020 Съединени Американски Щати кестеняв

Степента на Green River Авиационна Science БАН има за цел да подготви учениците в областта на заетостта в най-различни позиции за въздухоплаването, като пилоти, диспечери, ръководители на полети, управление на летището, и безпилотни въздухоплавателни системи.