Bakalavarski-programi.com

Бакалавриат по Авиационно инженерство. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Авиационно инженерство!

Придобиването на бакалавърска степен е изпълняваща следващата стъпка, която можете да предприемете след гимназията. Тя ви позволява да научите повече, като разширявате хоризонтите си, растат като човек, и отваряте нови възможности за кариерата си.

Какво е бакалавър по аеронавтика? Програмите в тази област не само обучават студентите как да летят самолети, например самолети и хеликоптери, но също така могат да ги научат на уменията за управление на полета и плавателни съдове. Това дава на студентите по-добра подготовка и умения за координиране на полетите, включително преподавателска безопасност, анализи и навигация. Тези програми обикновено развиват способността на студентите да организират и планират авиационни ситуации, както и да им дават по-добра представа за дизайна на техните занаяти.

С бакалавър по аеронавтика, много хора могат по-добре да управляват ежедневието си с важни способности за вземане на решения. Студентите също така научават подробности за производството на въздухоплавателни средства и как да управляват и поддържат самолети.

В зависимост от това къде отивате за бакалавър по аеронавтика, разходите могат да се различават. Програмата може да отнеме три до пет години, въпреки че може да има и опции за частично работно време.

Тези, които получават бакалавърска степен по аеронавтично инженерство, могат да продължат да предлагат редица кариери с акцент върху самолетите и техническите аспекти зад тях. Една такава кариерна пътека за някого е да се превърне в аеронавтичен дизайнер, който работи за създаването на нови занаяти и софтуер, използвани по време на полети. Авиационните инженери, междувременно, работят за поддържане и производство на самолети, хеликоптери и дори космически кораби. Друг вариант е авиационният изследовател, който научава и разработва нови технологии за по-добро подобряване на летателните занаяти. Съществуват и различни други опции, които включват авиационни консултанти и техници по поддръжка, които помагат за намиране и решаване на проблеми на самолети.

Бакалавър по аеронавтично инженерство може да бъде спечелен от различни училища по света, включително онлайн опции. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

9 резултата за Авиационно инженерство Filter

Бакалавър по въздухоплавателни и космически системи

National Technical University Of Ukraine
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2020 Украйна Киев

В съвременните условия на глобализация с постоянен растеж на авиационните пазари на Китай, Индия и други развиващи се страни пазарът на труда се нуждае от специалисти с по-високо техническо образование в областта на авиацията и производството на ракети. Факултет по въздухоплаване и космически системи (FASS) на известния и авторитетен украински институт на висшето образование NTUU «KPI» е в състояние да осигури глобална индустрия от точно тези специалисти.

Проектиране и интеграция на безпилотни въздухоплавателни системи

Kansas State University Polytechnic Campus
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Съединени Американски Щати солна мина

С известната безпилотна система за летателни апарати, създадена за първи път в полеви и полетни операции и отдела по инженерна технология, която датира от създаването на кампуса, Kansas State University Polytechnic Campus създаде област на проучване, което използва двете тези силни страни, както и отговаря на индустрията нарастващите изисквания.

Безпилотни летателни апарати полета и операции

Kansas State University Polytechnic Campus
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Съединени Американски Щати солна мина

Държавната полиция в Канзас е един от първите и все още един от малкото университети в страната, които предлагат бакалавърска степен по безпилотни системи за летателни апарати. С тази революционна нова област, Канзас държавна политехника разбира важността на предоставянето на своите студенти на възможности за научни изследвания, най-съвременни технологии и оборудване и изключително образование.

Степен в аеронавтиката

Atlântica University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 години Запитване на информация Португалия Баркарена + още 1

Високото научно и педагогическо качество на преподавателския състав със солидни познания в областта на инженерните материали, механиката и аеронавтиката насърчава солидното обучение в тази област на знанието и способността за решаване на проблеми в много аспекти на аеронавигационното инженерство, като се използват нови материали нови технологии в иновативни и първични продукти в аерокосмическата индустрия, създаващи бъдещи професионалисти, които ще докажат техническо и професионално лидерство, гъвкавост и способност за работа в мултидисциплинарни екипи.

Бакалавър по технология на въздухоплаването / авиацията

Lakshveer Overseas Solution
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Малайзия Куала Лумпур

Авиацията / въздухоплаването ще ви подготви добре за бъдещата си кариера в света на авиацията, като ви екипира със солидна основа в инженерните принципи на авиационната индустрия.

бакалавър в техническата експлоатация на въздухоплавателните средства (инженер)

Georgian Aviation University
Кампус Редовно обучение 4 години Август 2020 Грузия Тбилиси

Факултет по инженерство подготвя специалисти за бакалавър, магистър и доктор градуса със специалност: Техническа експлоатация на въздухоплавателните средства.

бакалавър по приложни науки в авиационните науки

Green River College
Кампус Редовно обучение 2 - 4 години Септември 2020 Съединени Американски Щати кестеняв

Степента на Green River Авиационна Science БАН има за цел да подготви учениците в областта на заетостта в най-различни позиции за въздухоплаването, като пилоти, диспечери, ръководители на полети, управление на летището, и безпилотни въздухоплавателни системи.

BEng (отличия) в авиационната техника

University of the Highlands and Islands
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Великобритания Пърт

Курсът за самолетостроене BEng (Hons) е вълнуваща степен, която ще ви оборудва с задълбочени инженерни познания в широк спектър от съвременни авиационни технологии.

BEng (Hons) в аеронавтиката

Wrexham Glyndwr University
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2020 Великобритания Рексъм

Номер едно в Обединеното кралство за удовлетворяване на курса (Guardian University League Table 2019), този курс ще гарантира, че имате ключовите умения и задълбочени познания, необходими за успешна кариера в авиацията и модерното инженерство.