Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Australian Capital Territory тук

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години.

Австралия е остров, страната и континента на южното полукълбо, в SW Pacific, държава-членка на Общността на нациите.

Бакалавриат Australian Capital Territory. Запишете се за бакалавриат в Australian Capital Territory. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавър по дизайн (Визуална комуникация)

University of Canberra
Кампус Редовно обучение 6 - 20 семестри Януари 2020 Австралия Canberra

Проучете бакалавър по дизайн (Visual Communication Design) и се застанете на пътя към успешна кариера в дизайна.

Бакалавър по мероприятия и управление на туризма

University of Canberra
Кампус Редовно обучение 6 семестри Януари 2020 Австралия Canberra

Събитията и туристическата индустрия се разрастват бързо, като туризмът вече допринася почти 3% за БВП на Австралия. За да спомогне за по-нататъшното развитие на растежа и устойчивостта, е необходима квалифицирана и опитна работна сила - и тук идва UC.

Бакалавър по бизнес (счетоводство)

University of Canberra
Кампус Редовно обучение 6 семестри Януари 2020 Австралия Canberra

Целта на този курс е да се създадат професионалисти в бизнеса, които да са способни да решават проблеми в мултидисциплинарна бизнес среда. Светът на търговията и счетоводството ще бъде изследван в контекста на по-широката социална, правна, икономическа и политическа среда.

Бакалавър по счетоводство

University of Canberra
Кампус Редовно обучение 6 семестри Януари 2020 Австралия Canberra

Целта на бакалавърската степен по счетоводство е да се създадат висококвалифицирани, готови за работа завършили студенти с задълбочени дисциплинарни знания и технически умения, необходими за работа като социално отговорни професионалисти в областта на счетоводството в частния и публичния сектор.

Бакалавър по спортна и тренировъчна наука

University of Canberra
Кампус Редовно обучение 6 семестри Януари 2020 Австралия Canberra

Нашият бакалавър по спортна и тренировъчна наука изследва сложността на човешкото движение и стратегиите за подпомагане на спортистите да достигнат пълния си потенциал.

Бакалавър по управление на строителството и строителството

University of Canberra
Кампус Редовно обучение 8 семестри Януари 2020 Австралия Canberra

Ако желаете да станете завършен професионалист в строителната индустрия, бакалавърът по управление на строителството и строителството може да ви даде необходимите умения, за да се превърнете в уверен лидер.

Бакалавър по информационни технологии

University of Canberra
Кампус Редовно обучение 6 семестри Януари 2020 Австралия Canberra

Ако имате страст към информационните технологии и желаете да обогатявате перспективите си за заетост в широк кръг индустрии, това може да е Pathway който търсите.

Бакалавър по софтуерно инженерство

University of Canberra
Кампус Редовно обучение 6 семестри Януари 2020 Австралия Canberra

Ако софтуерното инженерство е вашият избран кариерен фокус, тогава няма по-добро място за учене от UC. Изчерпателен курс с широко покритие в целия спектър от софтуерни инженери, ще разгледате проектирането и изграждането на софтуерни системи в различни индустрии.

Бакалавър по инженерство в областта на мрежовото и софтуерното инженерство (Honors)

University of Canberra
Кампус Редовно обучение 8 - 24 семестри Януари 2020 Австралия Canberra

Интегрирайки областта на мрежовото инженерство, софтуерното инженерство, електрониката и информационните технологии, тази четиригодишна дипломна степен ще ви даде възможност да разширите уменията си за работа в мрежа и да се впуснете в широк спектър от специализирани тематични области, акредитирани от Инженерите Австралия и Австралийската компютърна асоциация ).

ерген на игри и виртуални светове

Academy of Interactive Entertainment
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 3 години Януари 2020 Австралия Sydney Melbourne Canberra Adelaide Australia Online Съединени Американски Щати Lafayette Seattle USA Online Campbellsville Perth + още 11

Бакалавърската на игри и виртуални светове (Програмиране) е тригодишен Степен изготвена в партньорство с Канбера технологичен институт (CIT). Степента е предназначена за производство на завършващите за симулацията, виртуални светове и компютърните игри и осигуряване на професионални игра програмисти с уменията и знанията на степен по компютърни науки с контекста, чрез игрови приложения, както и основни умения по програмиране и дизайн.

Средно-специално на бизнес проучвания

Charles Sturt University
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 - 6 години Януари 2020 Австралия Albury Bathurst Melbourne Sydney Wagga Wagga Port Macquarie Canberra + още 8

Нашата Бакалавър по Бизнес науки е "дизайнер степен", което ви дава възможност да изучават широк кръг от теми, включително хуманитарни науки и научни дисциплини, заедно с вашите бизнес субекти за осигуряване на необходимите знания и умения ще трябва в работното си място или бъдеща кариера ,