Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Bendigo тук

A бакалавър "е степен се присъжда на успешно завършване на бакалавърска академична програма. Тя често е първа степен студент получи в своята академична кариера. Обикновено са необходими четири години редовно обучение да печелят бакалавърска степен.

Австралия има седем от топ 100 висше учебно заведение в света! Австралия седи над харесва на Германия, Холандия и Япония, пускането на осмо място в Universitas 2012 U21 класиране на националните системи за висше образование.

Този елегантен областния град е не само призна за неговото великолепие, но и за своите образователни съоръжения. От La Trobe University, католически колеж в Бендиго на много други, градът е малко по образованието фокусна точка.

Бакалавриат Bendigo. Запишете се за бакалавриат в Bendigo. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавър по информационни технологии

La Trobe University
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Австралия Melbourne Bendigo Sydney + още 2

Тази тригодишна бакалавърска степен има силен акцент върху индустрията проекти, който ви дава възможност да се развиват на софтуерна програма, средни в окончателния си година.

бакалавър по бизнес (счетоводство)

La Trobe University
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Австралия Melbourne Bendigo Albury Mildura Shepparton + още 4

Вземи международно акредитиран счетоводна квалификация, докато изграждането на вашия собствен специализация в бизнес дисциплина с тази степен.

Бакалавър по Бизнес

La Trobe University
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Австралия Melbourne Bendigo Albury Mildura Shepparton Sydney + още 5

Този курс ви дава възможност да изучават специфични за индустрията области като събития, спорт, туризъм и хотелиерски мениджмънт. Можете също да изберете една дисциплина, като счетоводство, икономика, финанси, управление или маркетинг като основен основен, и съвпада с този, с който и да е бизнес или не-бизнес масивно, слабо или избираема от целия университет.