Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Brisbane City тук

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това зависи от специализацията.

Австралия образование е основно отговорност на правителството. Правителството финансира изцяло публичен висше образование, докато той частично финансира частния висше образование.Австралия е на английски говоримия страната, повечето от студентите от страни, чиито английски език е първият език, често обича учат в тази страна

Бакалавриат Brisbane City. Запишете се за бакалавриат в Brisbane City. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавър по бизнес, специалност "Гостоприемство"

James Cook University Brisbane Campus
Кампус Редовно обучение 2 - 3 години Запитване на информация Австралия Brisbane City

Бакалавърът по бизнес на JCU (B Bus) осигурява солидни основи, необходими за просперираща бизнес кариера в модерна организация. След завършване на курса студентите могат да прилагат уменията за решаване на проблеми и критично мислене, които се оценяват в днешния бизнес свят.

Бакалавър по бизнес, специалност "Счетоводство"

James Cook University Brisbane Campus
Кампус Редовно обучение 2 - 3 години Запитване на информация Австралия Brisbane City

Бакалавърът по бизнес е най-гъвкавата степен на JCU в Бризбейн. След като фондацията е настроена с основните бизнес дисциплини, студентите могат да създадат персонализирана бизнес степен, която да отговаря на избраната от тях професия.

Бакалавър по счетоводство

Leaders Institute
Кампус Редовно обучение 3 години Януари 2020 Австралия Brisbane City

Бакалавър по счетоводство на Leaders Institute е изчерпателен и съвременно курс, който предоставя на завършилите широко познание за практическите, техническите и теоретичните счетоводни, финансови и общи бизнес умения и знания. Завършилите курса придобиват образование, основано във всички аспекти на счетоводната практика, включително бизнес финанси, корпоративно и дружествено право, данъчно право, управленско и финансово счетоводство, счетоводна теория и процеси, както и функции по одит и осигуряване.

Бакалавър по агробизнес

Leaders Institute
Кампус Редовно обучение 3 години Януари 2020 Австралия Brisbane City

Австралия е световен лидер в устойчивото земеделие и производство на храни. В световен мащаб има сериозен недостиг на агробизнес специалисти. Бакалавър по агробизнес на Leaders Institute е в идеалния случай да подготви завършилите за този готов пазар на национално и международно ниво.