Filter
Бакалавърски програми
Австралия Western Australia Crawley

Търсене на бакалавърски програми в Crawley тук

Бакалавърската степен се придобива в университети и колежи. Ако искате да придобиете степен „бакалавър“, трябва успешно да изпълните изискванията на програмата, която може да продължава от три до седем години.

Австралия има субсидирано висше образование за студентите от бакалавърски степени. Те дават заем и безвъзмездна помощ за магистри, докторанти. Висше образование започва в бакалавърска степен нивото на докторска степен предлагат във всяка област на изследване.

Бакалавриат Crawley. Запишете се за бакалавриат в Crawley. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Научете повече Свиване
Други образователни възможности Western Australia

Резултати

Степени
Място
Австралия
Western Australia
Crawley
Тип на обучение
Темпо на обучение
The University of Western Australia

Опитът в реалния свят е в основата на бакалавърската търговия. Тази степен развива вашите аналитични, комуникационни умения и умения за решаване на проблеми, като ви пред ... [+]

. Преглед

Опитът в реалния свят е в основата на бакалавърската търговия. Тази степен развива вашите аналитични, комуникационни умения и умения за решаване на проблеми, като ви предоставя глобална перспектива за бизнеса и ви подготвя да преследвате кариера в бизнеса, правителството или нестопанските сектори. Научете се от водещи университетски преподаватели, развийте индустриални мрежи на високо ниво и завършили сте със степен, която може да ви отведе навсякъде по света. Международното акредитирано бизнес училище на UWA празнува силни връзки с бизнеса, което ви позволява да проследите водещата индустриална практика. Независимо дали слушате от гостуващ преподавател в индустрията, посещавате кариера, получавате стипендия, спонсорирана от индустрията или посещавате ексклузивен обяд с корпоративни ръководители, можете със сигурност да приложите уменията си в реални ситуации. И с множество студентски дружества в Бизнес училище можете да посещавате професионално развитие, работа в мрежа и социални събития, като същевременно участвате в инвестиционен фонд, управляван от студенти, водещ проект за социално предприемачество или стартиращ свой собствен стартиращ бизнес.... [-]

Австралия Crawley
Януари 2020
Английски
Кампус
Научете повече на английски