Filter
Бакалавърски програми
Австралия New South Wales Dubbo Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавърски програми в Dubbo тук

A бакалавър "е степен може да доведе образователни врати, дават възможност за напредък в кариерата, или се поставят основите за упражняване на висша степен. Нашата цел е да помогне на кандидат-студенти се движите в процеса на избор на програма успешно. Ние правим нещата лесно чрез рационализиране на търсене.

Австралия е остров, страната и континента на южното полукълбо, в SW Pacific, държава-членка на Общността на нациите.

Dubbo има различни учебни обекти, в които една могат да подобрят образованието си. Това е домът на един от университетите Чарлз Sturt университет и Dubbo College Senior Campus.

Бакалавриат Dubbo. Запишете се за бакалавриат в Dubbo. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Научете повече Свиване

Резултати

Charles Sturt University

Бакалавър по социална работа CSU можете оборудва с набор от знания и умения, за да направят своя ценен принос в социално подпомагане и социална работа агенции, независимо ... [+]

Ако са страстно отдадени на стремежа към социална справедливост и права на човека, помисли за бакалавър по социална работа ХСС като в основата на кариерата си.

Бакалавър по социална работа ХСС е ви оборудва с познания и умения комплекта за да даде ценен принос в социално подпомагане и социална работа агенции, независимо дали са в селски райони, градски настройки или в чужбина. В офертата си за подобряване на качеството на живот на хората и общностите, вие също може да се работи в областта на политиката, изследвания или лобиране, счупи неравенствата и помага повлияе на нашето общество в бъдещето.... [-]

Австралия Wagga Wagga Port Macquarie Dubbo
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
4 - 8 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски