Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Gatton тук

Бакалавърска степен е четири години бакалавърска степен и е стандарт за висшето образование през по-голямата част от света. Бакалавърска степен могат да бъдат спечелени в държавните университети, в частни университети, в обществените колежи и университети чрез онлайн.

Австралия има субсидирано висше образование за студентите от бакалавърски степени. Те дават заем и безвъзмездна помощ за магистри, докторанти. Висше образование започва в бакалавърска степен нивото на докторска степен предлагат във всяка област на изследване.

Бакалавриат Gatton. Запишете се за бакалавриат в Gatton. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Средно-специално в политиката, философия и икономика (отличие)

The University of Queensland
Кампус Редовно обучение 4 години Януари 2020 Австралия Saint Lucia Brisbane Gatton + още 2

Тази година програмата 4 предлага интегрирана, интердисциплинарна перспектива, която съчетава широк и стриктно обучение в основите на политика, философия и икономика. Студентите ще изучават прозрения от трите дисциплини и ще бъдат предизвикани с разглеждането на текущи и бъдещи глобални предизвикателства. Тази програма ще оборудва завършилите с разностранни умения за решаване на сложни и предизвикателни въпроси за рисуване върху исторически, социални, политически и икономически база от знания.

бакалавър по криминология и наказателно правосъдие (отличие)

The University of Queensland
Кампус Редовно обучение 4 години Януари 2020 Австралия Saint Lucia Brisbane Gatton + още 2

Бакалавърската по криминология и наказателно правосъдие (Hons) е специализирана програма за проучване, които ви подготвя за кариера като криминалист. Ще учат криминологични теория, наказателното правосъдие, криминологични изследователски методи, наказателното право и професионалната практика в криминологията и наказателното правосъдие.