Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Liverpool тук

Бакалавърската степен се придобива в университети и колежи. Ако искате да придобиете степен „бакалавър“, трябва успешно да изпълните изискванията на програмата, която може да продължава от три до седем години.

Австралия образование е основно отговорност на правителството. Правителството финансира изцяло публичен висше образование, докато той частично финансира частния висше образование.Австралия е на английски говоримия страната, повечето от студентите от страни, чиито английски език е първият език, често обича учат в тази страна

Бакалавриат Liverpool. Запишете се за бакалавриат в Liverpool. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавър по бизнес информационни системи

University of Wollongong
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 години Март 2020 Австралия Wollongong Liverpool + още 2

Този курс е специално предназначен да ви подготви за кариера като системен анализатор или специалист по информационни системи. Освен че имат способността да работят в бизнес среда, завършилите могат да работят за правителствени или нестопански организации.

Бакалавър по информационни технологии

University of Wollongong
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 години Март 2020 Австралия Wollongong Liverpool + още 2

UOW разполага с експерти, обхващащи цялата гама от основни науки, информационни технологии, инженерни и математически методологии в ИКТ индустрията. Работейки в тясно сътрудничество с партньорите в индустрията, ние гарантираме, че всички програми остават свързани с тенденциите и развитието на индустрията. Студентите изучават реални проекти и си взаимодействат и се учат от професионалисти в бранша, за да осигурят готовността си за работа след завършване на образованието.

Бакалавър по компютърни науки

University of Wollongong
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 години Март 2020 Австралия Wollongong Liverpool + още 2

Намерете силните си страни и интереси, докато изучавате основите на компютърните науки и ИТ: програмиране, решаване на проблеми, мрежи и комуникации, уеб технологии, управление на данни, системен анализ, взаимодействие човек-компютър и управление на проекти. През първата си година ще изучавате общата ядро от предмети, които свързват нашите компютърни науки, информационни технологии и информационни системи. Има възможност да се специализирате в специалност в университетския център на Wollongong от втората година на обучение, като изберете една или повече от следните специалности: