Filter
Бакалавърски програми
Австралия Victoria Mildura Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавърски програми в Mildura тук

Бакалавърската степен се придобива в университети и колежи. Ако искате да придобиете степен „бакалавър“, трябва успешно да изпълните изискванията на програмата, която може да продължава от три до седем години.

Австралия е остров, страната и континента на южното полукълбо, в SW Pacific, държава-членка на Общността на нациите.

Милдура е известно, е ключов земеделски център. Въпреки това, значителни висшите учебни заведения може да се намери в този областен град. Sunraysia институт TAFE и регионален кампуса на La Trobe университет може да се намери в Mildura.

Бакалавриат Mildura. Запишете се за бакалавриат в Mildura. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Австралия
Victoria
Mildura
Тип на обучение
Темпо на обучение
La Trobe University

Вземи международно акредитиран счетоводна квалификация, докато изграждането на вашия собствен специализация в бизнес дисциплина с тази степен. ... [+]

Вземи международно акредитиран счетоводна квалификация, докато изграждането на вашия собствен специализация в бизнес дисциплина с тази степен.

В първата си година ще бъде въведена до широк кръг от бизнес дисциплини като икономика, финанси и маркетинг. Вие също така ще завърши първият обект на вашата счетоводна основен.

Чрез този основен, ще се изгради подробно познаване на финансова и управленска счетоводство, счетоводство и одит на информационни системи. Вие също така ще се развият умения за управление на проекти и осъзнаване на етиката, правата на човека, устойчивостта и обществения ред, вие се подготвят за кариера в области като данъчното облагане, финансов мениджмънт, съдебно-счетоводни и бизнес консултации.... [-]

Австралия Melbourne Bendigo Albury Mildura Shepparton  + 2 Още
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
La Trobe University

Този курс ви дава възможност да изучават специфични за индустрията области като събития, спорт, туризъм и хотелиерски мениджмънт. Можете също да изберете една дисциплина, ... [+]

Възползвайте се от възможността да изпитат спектър от бизнес дисциплини, преди да вземе решение за вашия основен и персонализиране на вашите обекти да отговарят на вашите цели в кариерата.

Този курс ви дава възможност да изучават специфични за индустрията области като събития, спорт, туризъм и хотелиерски мениджмънт. Можете също да изберете една дисциплина, като счетоводство, икономика, финанси, управление или маркетинг като основен основен, и съвпада с този, с който и да е бизнес или не-бизнес масивно, слабо или избираема от целия университет.... [-]

Австралия Melbourne Bendigo Albury Mildura Shepparton Sydney  + 3 Още
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски