Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Mildura тук

Бакалавърската степен се придобива в университети и колежи. Ако искате да придобиете степен „бакалавър“, трябва успешно да изпълните изискванията на програмата, която може да продължава от три до седем години.

Австралия е остров, страната и континента на южното полукълбо, в SW Pacific, държава-членка на Общността на нациите.

Милдура е известно, е ключов земеделски център. Въпреки това, значителни висшите учебни заведения може да се намери в този областен град. Sunraysia институт TAFE и регионален кампуса на La Trobe университет може да се намери в Mildura.

Бакалавриат Mildura. Запишете се за бакалавриат в Mildura. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

бакалавър по бизнес (счетоводство)

La Trobe University
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Австралия Melbourne Bendigo Albury Mildura Shepparton + още 4

Вземи международно акредитиран счетоводна квалификация, докато изграждането на вашия собствен специализация в бизнес дисциплина с тази степен.

Бакалавър по Бизнес

La Trobe University
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Австралия Melbourne Bendigo Albury Mildura Shepparton Sydney + още 5

Този курс ви дава възможност да изучават специфични за индустрията области като събития, спорт, туризъм и хотелиерски мениджмънт. Можете също да изберете една дисциплина, като счетоводство, икономика, финанси, управление или маркетинг като основен основен, и съвпада с този, с който и да е бизнес или не-бизнес масивно, слабо или избираема от целия университет.