Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Port Macquarie тук

A бакалавър "е степен може да доведе образователни врати, дават възможност за напредък в кариерата, или се поставят основите за упражняване на висша степен. Нашата цел е да помогне на кандидат-студенти се движите в процеса на избор на програма успешно. Ние правим нещата лесно чрез рационализиране на търсене.

Австралия е остров, страната и континента на южното полукълбо, в SW Pacific, държава-членка на Общността на нациите.

Много учебни заведения са дошли в тази област, за да насърчава и подпомага по образователни стандарти. Charles Sturt университет и също TAFE имат кампуса тук, където се предлагат различни курсове.

Бакалавриат Port Macquarie. Запишете се за бакалавриат в Port Macquarie. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавър по Психология

Charles Sturt University
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 4 - 8 години Януари 2020 Австралия Wagga Wagga Port Macquarie Bathurst + още 4

Докато CSU на четири години, бакалавър по Психология ви осигурява с минималните академични изисквания, за да преследва кариера като психолог, вие също ще бъде квалифициран да постъпват на работа в един от най-различни области, в които психологически знания е високо ценени.

бакалавър на изкуствата и творческите дизайн (графичен дизайн)

Charles Sturt University
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 - 6 години Януари 2020 Австралия Wagga Wagga Port Macquarie + още 3

Бакалавърската на Creative Arts и дизайн (графичен дизайн) подготвя да работи като независим художник и дизайнер или индустрия заети практикуващ.

Средно-специално на съобщения (реклама)

Charles Sturt University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 6 години Януари 2020 Австралия Port Macquarie Bathurst + още 2

Бакалавър ХСС е на съобщения (реклама) ви подготвя за света на рекламата. Курсът има глобална комуникационна гледна точка, където националните граници са често неподходящи и публика са флуидни и сменяеми.

Бакалавър по Наказателно правосъдие

Charles Sturt University
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 3 години Януари 2020 Австралия Port Macquarie Bathurst + още 2

Бакалавър по Наказателно правосъдие CSU можете разполагат с уменията и знанията, за да продължите към Associate степен по Policing Практика (ADPP) и допълнително да се счита за влизане в полицейските сили на NSW, предмет на професионална пригодност.

Средно-специално на социалната работа

Charles Sturt University
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 4 - 8 години Януари 2020 Австралия Wagga Wagga Port Macquarie Dubbo + още 4

Бакалавър по социална работа CSU можете оборудва с набор от знания и умения, за да направят своя ценен принос в социално подпомагане и социална работа агенции, независимо дали са в селски райони, градски настройки или в чужбина.

ерген на физически упражнения и спорт, наука (със специализация)

Charles Sturt University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 6 години Януари 2020 Австралия Port Macquarie Bathurst + още 2

Предлага се онлайн и в кампуса Bathurst и Порт Макари, бакалавър на упражнения и спорта Science (със специализация) ХСС ще ви осигури основа на теоретичните и практическите компоненти на упражнение науката.

Средно-специално на бизнес проучвания

Charles Sturt University
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 - 6 години Януари 2020 Австралия Albury Bathurst Melbourne Sydney Wagga Wagga Port Macquarie Canberra + още 8

Нашата Бакалавър по Бизнес науки е "дизайнер степен", което ви дава възможност да изучават широк кръг от теми, включително хуманитарни науки и научни дисциплини, заедно с вашите бизнес субекти за осигуряване на необходимите знания и умения ще трябва в работното си място или бъдеща кариера ,

Бакалавър по счетоводство

Charles Sturt University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 6 години Януари 2020 Австралия Albury Bathurst Melbourne Wagga Wagga Port Macquarie + още 5

Бакалавър по счетоводство ХСС ще ви предостави най-аналитични, комуникационни и лидерски умения, които трябва да се превърне в търсен бизнес професионално. Каквато и да е индустрия, която искате да работите в и навсякъде, където искате да живеете, нашата Бакалавър по счетоводство може да ви отведе там.