Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Saint Lucia тук

A бакалавър "е степен се присъжда на успешно завършване на бакалавърска академична програма. Тя често е първа степен студент получи в своята академична кариера. Обикновено са необходими четири години редовно обучение да печелят бакалавърска степен.

Австралия има седем от топ 100 висше учебно заведение в света! Австралия седи над харесва на Германия, Холандия и Япония, пускането на осмо място в Universitas 2012 U21 класиране на националните системи за висше образование.

Този град се покрива в голяма степен с изучаването сгради на институциите. Основният фокус на Сейнт Лусия е Университетът в Куинсланд. Въпреки това, други висши са на разположение в тази област.

Бакалавриат Saint Lucia. Запишете се за бакалавриат в Saint Lucia. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Средно-специално в политиката, философия и икономика (отличие)

The University of Queensland
Кампус Редовно обучение 4 години Януари 2020 Австралия Saint Lucia Brisbane Gatton + още 2

Тази година програмата 4 предлага интегрирана, интердисциплинарна перспектива, която съчетава широк и стриктно обучение в основите на политика, философия и икономика. Студентите ще изучават прозрения от трите дисциплини и ще бъдат предизвикани с разглеждането на текущи и бъдещи глобални предизвикателства. Тази програма ще оборудва завършилите с разностранни умения за решаване на сложни и предизвикателни въпроси за рисуване върху исторически, социални, политически и икономически база от знания.

бакалавър по криминология и наказателно правосъдие (отличие)

The University of Queensland
Кампус Редовно обучение 4 години Януари 2020 Австралия Saint Lucia Brisbane Gatton + още 2

Бакалавърската по криминология и наказателно правосъдие (Hons) е специализирана програма за проучване, които ви подготвя за кариера като криминалист. Ще учат криминологични теория, наказателното правосъдие, криминологични изследователски методи, наказателното право и професионалната практика в криминологията и наказателното правосъдие.