Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Surry Hills тук

A бакалавър "е степен може да доведе образователни врати, дават възможност за напредък в кариерата, или се поставят основите за упражняване на висша степен. Нашата цел е да помогне на кандидат-студенти се движите в процеса на избор на програма успешно. Ние правим нещата лесно чрез рационализиране на търсене.

Австралия има седем от топ 100 висше учебно заведение в света! Австралия седи над харесва на Германия, Холандия и Япония, пускането на осмо място в Universitas 2012 U21 класиране на националните системи за висше образование.

Бакалавриат Surry Hills. Запишете се за бакалавриат в Surry Hills. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавър по танци

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 години Януари 2020 Австралия Surry Hills + още 1

Бакалавърът по танцов курс е със силен фокус и ангажираност към високи постижения в практиката на танца. Целта е да се развият висококвалифицирани, дисциплинирани, осведомени и гъвкави танцови художници, в атмосфера, която ги подкрепя и насърчава, тъй като се стремят да постигнат това техническо, творческо и научно отличие.

Бакалавър по музика (Изпълнение)

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 години Януари 2020 Австралия Surry Hills + още 1

Бакалавърът по музика на AMPA постоянно произвежда професионални изпълнители и композитори, които са готови за предизвикателствата, които кариерата им в музиката ще хвърлят върху тях.