Bakalavarski-programi.com

Научете за най-добрите бакалавърски програми в Австралия тук!

Много студенти от цял ​​свят избират Австралия като дестинация им за висше образование. Австралия притежава високо образование в предвид и университетите се стремят към високи постижения в академичната общност. С бакалавърска програма в Австралия, там е наистина международен опит като студенти пътуване от цял ​​свят, повишаване на учебен опит и дават възможност на учениците лично да расте. Освен тези причини да изберете бакалавърска в Австралия, тази страна има какво да предложи на всеки студент, включително динамични градове, красиви пейзажи, както и приключенски сухопътните и морските дейности.

Много от учениците, които са избрали бакалавърска степен в Австралия имат предимството, че са в състояние да работят по целия свят, тъй като много от университетите са свързани с институции в други страни.Студентите от специалност бакалавър по програми Австралия не само ще научите най-важното в избраната от тях дисциплина, но те също така ще придобият уменията, необходими да мислят критично, креативно и независимо.

За да научите повече за програмите за бакалавърска степен в Австралия, да преглеждате опциите по-долу или стесните търсенето си използвайки го по-горе. Вземете следващата стъпка днес!

Резултати Filter

Бакалавър по счетоводство

Leaders Institute
Кампус Редовно обучение 3 години Януари 2020 Австралия Brisbane City

Бакалавър по счетоводство на Leaders Institute е изчерпателен и съвременно курс, който предоставя на завършилите широко познание за практическите, техническите и теоретичните счетоводни, финансови и общи бизнес умения и знания. Завършилите курса придобиват образование, основано във всички аспекти на счетоводната практика, включително бизнес финанси, корпоративно и дружествено право, данъчно право, управленско и финансово счетоводство, счетоводна теория и процеси, както и функции по одит и осигуряване.

Бакалавър по музика (Изпълнение)

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 години Януари 2020 Австралия Surry Hills + още 1

Бакалавърът по музика на AMPA постоянно произвежда професионални изпълнители и композитори, които са готови за предизвикателствата, които кариерата им в музиката ще хвърлят върху тях.

Бакалавър по образование - ранните години

University of Wollongong
Кампус Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 4 години Март 2020 Австралия Wollongong + още 2

За продължителността на тази четиригодишна степен, учениците от ранните години ще се включат в непрекъснато професионално наставничество чрез програмата за професионални партньори в практиката (ПЧП). Това ще ви даде безценен секторен опит и професионални връзки, които ще подобрят вашите Pathways и възможности за заетост. През целия период студентите прекарват до 16 седмици преподаване в центрове за образование и грижи в ранна детска възраст и две седмици в сектора на общността и семейството, като допълват наставническия опит в рамките на програмата за професионални партньори в практиката. По време на вашето обучение ще имате възможност за професионален опит в селските райони и в международен план, за обучение в чужбина с международния обмен на УОУ и в чужбина, както и в международни програми за културно потапяне.

бакалавър по бизнес информационни системи

La Trobe University
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Австралия Melbourne

Информационни системи помагат на хората да използват технологиите, за да направи възможно най-добрите решения. Тази степен, акредитиран от Australian компютърно общество, дава цялостно разбиране на инструменти и техники, необходими за управление на тези сложни системи и креативни иновативни решения за информационни предизвикателства.

Бакалавър по правосъдие

Queensland University of Technology
Кампус Редовно обучение 3 години Февруари 2020 Австралия Brisbane

Направете разлика с кариери, включително полицията, митниците, младежкото правосъдие, разузнаването и др. Предприемане на професионална практика за завършване на работа.

Бакалавър по търговия

The University of Western Australia
Кампус Януари 2020 Австралия Crawley

Опитът в реалния свят е в основата на бакалавърската търговия. Тази степен развива вашите аналитични, комуникационни умения и умения за решаване на проблеми, като ви предоставя глобална перспектива за бизнеса и ви подготвя да преследвате кариера в бизнеса, правителството или нестопанските сектори. Научете се от водещи университетски преподаватели, развийте индустриални мрежи на високо ниво и завършили сте със степен, която може да ви отведе навсякъде по света.

Бакалавър по приложна технология на облака

La Trobe –Didasko
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 - 3 години Януари 2020 Австралия Melbourne + още 1

Бакалавърът по приложна технология на университета La Trobe е създаден специално за сектора на изчислителните облаци в уникално сътрудничество с глобалния гигант Amazon. В момента облачният сектор се радва на бърз растеж, но липсват критични умения. Тази степен включва 6 високо ценени индустриални сертификати (4 от които са специфични за Amazon Web Services) и степента е проектирана с конкретната цел за осигуряване на решения за заетост.

Бакалавър по търговия (счетоводство) DBCA

University of South Australia
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 години Февруари 2020 Австралия Adelaide + още 2

Бакалавърът по търговия (счетоводство) е интегрирана програма, която ви предоставя ключови бизнес и търговски умения чрез насочени към индустрията основни курсове. В съчетание със специализация в областта на счетоводството и възможността за вграждане на стаж, наставничество или интегрирано обучение на работа, вие ще завършите със знанието и увереността, за да успеете в счетоводно фокусираните роли.

Бакалавър по управление на забавленията

Australian Institute of Music
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 6 години Запитване на информация Австралия Sydney Melbourne + още 2

Управлявайте бизнес сектора на музикалната индустрия: вземете знанията си на следващото ниво.

Бакалавър по цифрови медии

University of South Australia Online
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 години Януари 2020 Австралия Adelaide + още 1

Дигиталната медийна степен на University of South Australia Online е пример за широкия спектър от практически и технически умения, от които работодателите ни казват, че имат нужда. Ще се научите в творческа среда, която интегрира най-новите технологии и творчески практики, като използвате най-новия софтуер Adobe Creative Cloud, до който ще имате достъп безплатно. В края на степента си ще излезете като отличен визуален разказвач с широка основа в основни дизайнерски умения, включително видео и документална продукция, анимация и визуални ефекти, цифрови хуманитарни науки и графичен дизайн.

Бакалавър по маркетинг

University of Wollongong Faculty of Business
Кампус Редовно обучение 3 години Януари 2020 Австралия North Wollongong Sydney + още 1

Маркетингът е дейностите, институциите и процесите за създаване, комуникация и доставка на продукти и услуги. Това включва улесняване на взаимоотношенията за осигуряване на стойност за потребителите, клиентите и обществото.

Бакалавър по инженерство (строителство и инфраструктура) (отличие)

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 - 8 години Запитване на информация Австралия Melbourne + още 1

Вашата кариера в гражданското строителство Гражданските и инфраструктурните инженери планират, проектират, изграждат, контролират, управляват и поддържат основната инфраструктура на съвременната ни общност.

Бакалавър по информационни технологии

Melbourne Polytechnic
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Австралия Melbourne

Бакалавър по информационни технологии на Melbourne Polytechnic е новоакредитирана степен, предназначена да посрещне нарастващото търсене на бизнес специалисти, квалифицирани в областта на мрежовата сигурност, бизнес информационните системи и разработването на софтуер.

Бакалавър по ранно детство

University of Southern Queensland (USQ)
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 години Запитване на информация Австралия Toowoomba Springfield + още 2

Интересувате ли се от кариера в образованието в ранна детска възраст? Бакалавърът по ранно детство на USQ ще ви даде атрибутите, които се изискват в сектора на образованието и грижите за деца в ранна детска възраст. С акцент върху знанията, уменията, практиките и ценностите, присъщи на съвременните разбирания за най-добра практика в ранното детско образование, ще бъдете добре позиционирани да работите с деца и семейства в множество ранни учебни среди.

бав бизнеса - управление на малкия бизнес

Kendall College
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Chicago Австралия Sydney Leura + още 2

Нова концентрация на Кендъл в управление на малкия бизнес може да помогне на завършилите се подготвят да започнат и / или разширяване на малък бизнес.Чрез своите изследвания и стажове, които могат да включват проучване