Bakalavarski-programi.com

Научете за най-добрите бакалавърски програми в Австралия тук!

Много студенти от цял ​​свят избират Австралия като дестинация им за висше образование. Австралия притежава високо образование в предвид и университетите се стремят към високи постижения в академичната общност. С бакалавърска програма в Австралия, там е наистина международен опит като студенти пътуване от цял ​​свят, повишаване на учебен опит и дават възможност на учениците лично да расте. Освен тези причини да изберете бакалавърска в Австралия, тази страна има какво да предложи на всеки студент, включително динамични градове, красиви пейзажи, както и приключенски сухопътните и морските дейности.

Много от учениците, които са избрали бакалавърска степен в Австралия имат предимството, че са в състояние да работят по целия свят, тъй като много от университетите са свързани с институции в други страни.Студентите от специалност бакалавър по програми Австралия не само ще научите най-важното в избраната от тях дисциплина, но те също така ще придобият уменията, необходими да мислят критично, креативно и независимо.

За да научите повече за програмите за бакалавърска степен в Австралия, да преглеждате опциите по-долу или стесните търсенето си използвайки го по-горе. Вземете следващата стъпка днес!

Резултати Filter

Бакалавър по агробизнес

Leaders Institute
Кампус Редовно обучение 3 години Януари 2020 Австралия Brisbane City

Австралия е световен лидер в устойчивото земеделие и производство на храни. В световен мащаб има сериозен недостиг на агробизнес специалисти. Бакалавър по агробизнес на Leaders Institute е в идеалния случай да подготви завършилите за този готов пазар на национално и международно ниво.

Бакалавър по музика (Изпълнение)

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 години Септември 2019 Австралия Surry Hills + още 1

Бакалавърът по музика на AMPA постоянно произвежда професионални изпълнители и композитори, които са готови за предизвикателствата, които кариерата им в музиката ще хвърлят върху тях.

Бакалавър по приложна технология на облака

La Trobe –Didasko
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 - 3 години Януари 2020 Австралия Melbourne + още 1

Бакалавърът по приложна технология на университета La Trobe е създаден специално за сектора на изчислителните облаци в уникално сътрудничество с глобалния гигант Amazon. В момента облачният сектор се радва на бърз растеж, но липсват критични умения. Тази степен включва 6 високо ценени индустриални сертификати (4 от които са специфични за Amazon Web Services) и степента е проектирана с конкретната цел за осигуряване на решения за заетост.

Бакалавър по търговия (финансово планиране)

University of Wollongong Faculty of Business
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 търсене на докторантура по право juris doctor Януари 2020 Австралия North Wollongong + още 1

Финансовите плановици трябва да имат разбиране не само на финанси, но и на счетоводство, управление и маркетинг.

Бакалавър по информационни технологии

University of South Australia
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 години Юли 2019 Австралия Adelaide + още 2

Бакалавърът по информационни технологии е Вашата стъпка към кариерата в областта на компютърните технологии, разработката на софтуер и индустриите за информационни услуги.

Бакалавър по счетоводство

La Trobe University
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Австралия Melbourne

Акредитиран от CPA Австралия, Chartered счетоводители Австралия и Нова Зеландия (CAANZ) и международни органи, тя се развива своите бизнес умения заедно с осъзнаването на етиката, правата на човека, устойчивостта и въпроси на обществения ред.

Бакалавър по дизайн

Queensland University of Technology
Кампус Редовно обучение 3 години Юли 2019 Австралия Brisbane

От първия семестър се потопете в творческа среда. Ще имате възможност за стажове, екскурзии до проекти и международни учебни пътувания.

Бакалавър по търговия

The University of Western Australia
Кампус Януари 2020 Австралия Crawley

Опитът в реалния свят е в основата на бакалавърската търговия. Тази степен развива вашите аналитични, комуникационни умения и умения за решаване на проблеми, като ви предоставя глобална перспектива за бизнеса и ви подготвя да преследвате кариера в бизнеса, правителството или нестопанските сектори. Научете се от водещи университетски преподаватели, развийте индустриални мрежи на високо ниво и завършили сте със степен, която може да ви отведе навсякъде по света.

Бакалавър по Информационни Технологии (Мрежи и Сигурност)

University of Southern Queensland (USQ)
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 години Юли 2019 Австралия Toowoomba Springfield Australia Online + още 4

Ръководителят на мрежата и сигурността ще ви екипира с най-съвременни умения в областта на дизайна, управлението, сигурността и системите за развитие и администриране на мрежите. Ще се запознаете с решаването на проблеми в компютърните мрежи, VoIP, видео-конферентна връзка, администриране на мрежови услуги и придобийте професионални умения, за да ги приложите в комуникационния сектор, здравеопазването, държавните институции и ИТ фирми. След завършването на основните курсове ще придобиете необходимите знания и умения за сертифициране на индустрията на Cisco Certified Network Associate (CCNA).

Бакалавър по инженерство (строителство и инфраструктура) (отличие)

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 - 8 години Юли 2019 Австралия Melbourne + още 1

Вашата кариера в гражданското строителство Гражданските и инфраструктурните инженери планират, проектират, изграждат, контролират, управляват и поддържат основната инфраструктура на съвременната ни общност.

Бакалавър по селско стопанство и технологии

Melbourne Polytechnic
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 години Юли 2019 Австралия Melbourne + още 1

Комбинирайте интереса си в областта на селското стопанство и технологиите и бъдете в челните редици на индустрията с образователно-квалификационната степен "бакалавър" на " Melbourne Polytechnic ", предлагана в партньорство с университета "Ла Троу".

Средно-специално на творческите индустрии

Edith Cowan University
Кампус Редовно обучение 3 години Януари 2020 Австралия Perth

Проектиран, за да отговори на предизвикателствата на заетостта (включително самонаемане) в контекста на нововъзникващата творческа икономика. Креативните индустрии са все по-важни

Бакалавър по търговия

Flinders University
Кампус Редовно обучение 3 години Януари 2020 Австралия Adelaide

Бакалавърът предлага широка и гъвкава образователна подготовка за редица професионални и професионални кариери в частни и обществени предприятия.

Средно-специално на психологическата наука (отличие)

Bond University
Кампус Редовно обучение 36 седмици Януари 2020 Австралия Robina

Бакалавърската на Psychological Science (отличие) има за цел да даде на студентите с интегриран, цялостен и пълен образование в дисциплината на психологията.

Бакалавър по Бизнес Маркетинг

Avondale College of Higher Education
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 години Запитване на информация Австралия Cooranbong Wahroonga + още 2

маркетингова програма Avondale ще ви позволи да се разбере и да се използват различни инструменти и рамки, използвани за разработване на ефективни рекламни стратегии.