Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Linz тук

A бакалавър "е степен може да доведе образователни врати, дават възможност за напредък в кариерата, или се поставят основите за упражняване на висша степен. Нашата цел е да помогне на кандидат-студенти се движите в процеса на избор на програма успешно. Ние правим нещата лесно чрез рационализиране на търсене.

Ако мислите да се подпомогне образованието си в институция, където високи академични постижения се спазва след това Австрия предлага най-добрата дестинация. Тези институции са изследвания въз по този начин дава възможност на студентите да получат идеи за решаване на реални житейски проблеми.

Това е третият по големина град в Австралия и има резултат, той има множество учебни заведения да се погрижат за местни и международни студенти. Университета по изкуства и промишлен дизайн Линц и John Kepler University са сред учебни институции в тази област.

Бакалавриат Linz. Запишете се за бакалавриат в Linz. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавър по биологична химия

Johannes Kepler University Linz
Кампус Редовно обучение 6 семестри Октомври 2019 Австрия Linz Чехия Ceske Budejovice + още 2

Биологичната химия е академична програма по природни науки, която предоставя на студентите разбиране за химия, както и основните принципи на интерфейса на химичните и биологичните процеси в живите системи.

Бакалавърска програма по биоинформатика

Johannes Kepler University Linz
Кампус Редовно обучение 6 семестри Октомври 2019 Австрия Linz Чехия Ceske Budejovice + още 2

Свързването на "науките за живота" - биологията, генетиката, медицината, фармацията и компютърните науки - с компютърните науки, математиката и статистиката направиха областта на биоинформатиката незаменима.