Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Wels тук

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и специалности, включително по изкуства и науки.

Основната характеристика на австрийската система за висше образование е четири-годишен курс. След завършване на бакалавърска степен, университетът често имат стипендии за студентите, които може да искат да се допълнителни изследвания за магистърска и докторска степен, дори до.

Wels се намира близо до град Линц. Различни университети и колежи са базирани в тази област. Така например, в Университета за приложни науки, Upper Австралия има кампус тук, където те предлагат различни дисциплини.

Бакалавриат Wels. Запишете се за бакалавриат в Wels. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавър по електроинженерство

University of Applied Sciences Upper Austria
Кампус Редовно обучение 6 семестри Октомври 2019 Австрия Wels

Тази програма е насочена към проектиране и производство на изделия за модерни захранване и мощност приложения електрически. Това обхваща компоненти за интелигентни мрежи, използването на възобновяеми източници на енергия и електрическата мобилност. Целта на програмата електротехника е да се развие физически лица, които ще бъдат в състояние да отговори на изискванията на международната електрическа енергия инженерство. Нашата програма е изключително практичен и ...