Bakalavarski-programi.com

Научете за най-добрите бакалавърски програми в Австрия тук!

В Австрия, бакалавърски програми се стреми да намери деликатния баланс между чисто академичен и практически ориентирана инструкция. Бакалавърски студенти в Австрия ще бъдат снабдени с цялостна, фундаментални знания и умения, необходими за избраната от тях кариера. След завършване на бакалавърска степен в Австрия, учениците ще бъдат квалифицирани да отидат на по-нататъшното им обучение в магистърска или докторска програма, търси работа веднага, или да завърши всички професионални проучвания сочат, че може да са необходими в техния сектор. Австрийските университети и училища, са посветени на максимизиране на стойността на тяхното местоположение, в центъра на културно и демографски разнообразна Европейския съюз. Международните студенти от всички краища на света избра да вземат своите бакалаври в Австрия.

Австрийските Бакалавърски програми са склонни да издържат в продължение на три години.Бакалавърски програми в Австрия и около Европейския съюз стана по-стандартизирана с Болонския процес, което го прави по-лесно за завършилите от австрийските Бакалавърски програми за прехвърляне на кредити на други европейски институции или да получат признание за тяхната степен. По-долу ще намерите разнообразие от програми от акредитирани университети в Австрия за студенти, които искат да учат нещо от бизнес администрация за минерални ресурси Инженеринг и от Biological Chemistry да Leisure и мениджмънт в туризма.

За да прочетете повече за вълнуващите програми за бакалаври, които се предлагат в тези акредитирани австрийските училища, просто превъртете надолу. Можете да изиска информацията да бъде изпратена директно от университетите за броени минути!

Резултати Filter

Бакалавър по биологична химия

Johannes Kepler University Linz
Кампус Редовно обучение 6 семестри Октомври 2019 Австрия Linz Чехия Ceske Budejovice + още 2

Биологичната химия е академична програма по природни науки, която предоставя на студентите разбиране за химия, както и основните принципи на интерфейса на химичните и биологичните процеси в живите системи.

Бакалавърска програма по биоинформатика

Johannes Kepler University Linz
Кампус Редовно обучение 6 семестри Октомври 2019 Австрия Linz Чехия Ceske Budejovice + още 2

Свързването на "науките за живота" - биологията, генетиката, медицината, фармацията и компютърните науки - с компютърните науки, математиката и статистиката направиха областта на биоинформатиката незаменима.

бакалавър по междудисциплинарни стратегии - приложни изследвания в областта на изкуството, науката, философията и глобалните предизвикателства

University of Applied Arts Vienna
Кампус Редовно обучение 8 семестри Запитване на информация Австрия Vienna

Бакалавърска програма "Междусекторни стратегии. Приложни изследвания в областта на изкуството, науката, философията и глобалните предизвикателства "пренася широк спектър от артистични и научни умения, стратегии и принципи на художествената и научна практика, свързани с стремежа за насърчаване на критически подход, умения за сътрудничество и целенасочено обучение само в отделни области на знанието, но и извън изкуството.

Бакалавър по електроинженерство

University of Applied Sciences Upper Austria
Кампус Редовно обучение 6 семестри Октомври 2019 Австрия Wels

Тази програма е насочена към проектиране и производство на изделия за модерни захранване и мощност приложения електрически. Това обхваща компоненти за интелигентни мрежи, използването на възобновяеми източници на енергия и електрическата мобилност. Целта на програмата електротехника е да се развие физически лица, които ще бъдат в състояние да отговори на изискванията на международната електрическа енергия инженерство. Нашата програма е изключително практичен и ...

бакалавър по глобални продажби и маркетинг

University of Applied Sciences Upper Austria
Кампус Редовно обучение 6 семестри Октомври 2019 Австрия Steyr

Вие се интересувате от междукултурни предизвикателства, създадени от глобализацията на световната икономика ли сте? Прави ли ви се работи в сектора на износа, или бихте искали дори да отидат в чужбина и да живеят международен живот най-малко в продължение на няколко години? Износа икономика на Австрия успя в създаването на международните стандарти в много области, особено в промишлени инсталации, машини и технически стоки ...

Бакалавърска информатика

IMC University of Applied Sciences Krems
Кампус Редовно обучение 6 семестри Запитване на информация Австрия Krems an der Donau

Интернет на нещата, индустрия 4.0 и социални медии; извличане на данни и машинно обучение; експоненциалният растеж на капацитета за съхранение и увеличаването на мощта за обработка на базата на облаци: всички тези новаторски разработки илюстрират възхода на технологиите, генериращи данни.

Бакалавърска бизнес администрация

IMC University of Applied Sciences Krems
Кампус Редовно обучение 6 семестри Запитване на информация Австрия Krems an der Donau

В бакалавърската програма "Бизнес администрация" се съчетава бизнес администрация с управленски умения, подготвяйки ви за международна кариера.

Бакалавър Международен бизнес по вино

IMC University of Applied Sciences Krems
Кампус Редовно обучение 6 семестри Запитване на информация Австрия Krems an der Donau

Учебната програма на бакалавърската програма "Международен винен бизнес" обхваща бизнес, юридически, винопроизводствени и винопроизводителни теми.

Бакалавър по туризъм и свободно време

IMC University of Applied Sciences Krems
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 6 семестри Запитване на информация Австрия Krems an der Donau + още 1

Програмата за бакалавърска степен по туризъм и свободно време разработва цялостна експертиза в областта на бизнес администрацията за туристическата индустрия.

Бакалавърска степен на експортно ориентирано управление

IMC University of Applied Sciences Krems
Кампус Редовно обучение 6 семестри Запитване на информация Австрия Krems an der Donau

Програмата за бакалавърска степен "Експертно ориентирана мениджмънт" ви дава богат опит в областта на международните отношения.

Бакалавърска степен по Бизнес Консултантски Международни

University of Applied Sciences Wiener Neustadt
Кампус Редовно обучение 6 семестри Септември 2020 Австрия Wiener Neustadt

Бизнес Консултинг Интернешънъл (BCi) е висококачествена и предизвикателна бизнес-образователна програма, преподавана изцяло на английски език.

Бакалавър по предприемачество

Wittenborg University of Applied Sciences
Кампус Редовно обучение 3 - 4 години Отворено кандидатстване Холандия Amsterdam Австрия Vienna + още 2

Студентите, които избират бакалавър по международен Pathway на предприемачеството

бакалавър международен хотелиерски мениджмънт (двойна степен)

Wittenborg University of Applied Sciences
Кампус Редовно обучение 3 - 4 години Отворено кандидатстване Холандия Apeldoorn Австрия Vienna + още 2

Международна бизнес администрация програма степен на (IBA) бакалавър със специалност по мениджмънт в туризма, съчетано с BA (Hons) в Международен хотелиерски мениджмънт е насочена към студенти, които се искат да се развиват професионално управление в сектора на услугите, в международно фокусиран организация или предприятието.