$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Автоматика / Автономни системи Chengdu. Научете повече за бакалавриати по Автоматика / Автономни системи в Chengdu тук!

Бакалавърска степен е четири години бакалавърска степен и е стандарт за висшето образование през по-голямата част от света. Бакалавърска степен могат да бъдат спечелени в държавните университети, в частни университет… Научете повече

Бакалавърска степен е четири години бакалавърска степен и е стандарт за висшето образование през по-голямата част от света. Бакалавърска степен могат да бъдат спечелени в държавните университети, в частни университети, в обществените колежи и университети чрез онлайн.

Магистър Automation програма в Automation / автономна Systemsknowledge и общите професионални умения за проектиране, разработка, изпълнение, ръководи и контролира автоматизация методи за производство на растения, промишлени процеси, разпределителни системи, системи за екологичен.

В Китай висшето образование в продължение на няколко години е било гласувано като един от най-добрите сред азиатските страни. Тази страна има над 150 частни и държавни университети собственост разпределението на всички провинции на Китай. Колкото по-високо образование се основава изследвания.

Докато е в югозападната част на Китай, че от Chengdu като съвършен площ да основе своите високи цели образование. Някои от най-големите институти и университети са разположени тук, и учениците имат високи шансовете си за превъзхождащи в тази добре управлявано центрове. Образование в този регион със сигурност донесоха значителни промени.

Свиване
Прочетете повече за образованието в Китай
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
Sichuan University-Pittsburgh Institute SCUPI
Chengdu, Китай

Машинните инженери владеят свързаните с тях принципи на сила, енергия и движение и ги използват при проектирането и разработването на системи за промишлено оборудване. Машинни ... +

Машинните инженери владеят свързаните с тях принципи на сила, енергия и движение и ги използват при проектирането и разработването на системи за промишлено оборудване. Машинните инженери играят важна роля при проектирането и производството на видове продукти и оборудване, като автомобили, самолети, медицинско и енергийно оборудване и всички те играят централна роля в различни области. Студентите по машиностроене имат много направления за специализация, от които да избират, като системен динамичен контрол, наука за топлинни флуиди, проектиране и производство, медицинско и биологично инженерство, електронно инженерство, микро-нано и ядрено инженерство. -
Бакалавриат
Китайски
Кампус