BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Автоматика Тунис. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Автоматика в Тунис!

A бакалавър "е степен може да доведе образователни врати, дават възможност за напредък в кариерата, или се поставят основите за упражняване на висша степен. Нашата цел е да помогне на кандидат-студенти се движите в процеса на избор на програма успешно. Ние правим нещата лесно чрез рационализиране на търсене.

Учениците се интересуват от инженерни и работещи с високотехнологично оборудване може да искат да учат автоматизация. Чрез различни класове, учениците могат да се научат как да работят, да определи и поддържа автоматизирана техника на електромеханични системи и промишлена електроника.

Тунис, официално Република Тунис, е най-малката страна в Северна Африка. Това е Магреб страната граничи с Алжир на запад, Либия на югоизток и Средиземно море на север и изток. На университетско ниво в Тунис първия курс на обучение по учебен поток е от две години, което води до присъждане на диплома d'Etudes Universitaires дю Cycle Premier.

Бакалавриат Автоматика Тунис. Запишете се за бакалавриат в Тунис. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

1 резултата за Автоматика, Тунис Filter

Магистърска степен по компютърни технологии

UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)
Бакалавриат
<
Редовно
<
3 години
Френски
Кампус

Бакалавърът по физика или бакалавърска степен по компютърни науки и технологии е образователно-квалификационна степен, която позволява както практикуване на компютърни сделки, ...

Научете повече