Filter
Бакалавърски програми
Тип на обучение: Дистанционно обучение Темпо на обучение: Всички

Бакалавър Агробизнес Online. Вижте и сравни най-добрите онлайн Бакалавърски програми тук!

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това зависи от специализацията.

Студентите, които се интересуват от работа в рамките на капацитета за управление на селското стопанство могат да завършат агробизнес програма. Тези програми предлагат курсове, които се смесват бизнес и специфични селскостопански теми, като счетоводство, селскостопанското производство, поведението на потребителите, ферма търговията на дребно и маркетинг.

Дистанционното обучение е метод за предоставяне на образование на студентите, които не присъстват физически на територията на колежа. Различни изследвания са показали, че програмите за обучение от разстояние може да бъде по-ефективен конвенционални програми класната понякога дори по-добре!

Бакалавър Агробизнес Online. Съберете цялата Online Бакалавър по Агробизнес програми информация и се свържете с училищата тук!

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

1 резултата за Агробизнес, Дистанционно обучение

Massey Business School

Програмата на AgroCommerce на Massey се приспособява към отраслите на агробизнеса по целия свят - като гарантира, че нашите възпитаници имат необходимите умения и познани ... [+]

От пускането на големи селскостопански агробизнеси до международната търговия с храни, вие ще придобиете умения и добри бизнес познания, за да подпомогнете напредъка на бъдещия сектор на първичното производство в Нова Зеландия.

Практически опит

По време на вашето обучение ще получите повече от 300 часа платен трудов стаж. Това ще ви даде предимство пред потенциалните работодатели.... [-]

Нова Зеландия Палмерстън Норт Оукланд
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски