$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Агробизнес Хертогенбош. Научете повече за бакалавриати по Агробизнес в Хертогенбош тук!

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години.A Б… Научете повече

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години.

A Бакалавър по програма Агробизнес има за цел да подготви учениците за професионализъм в селскостопанския сектор бизнес. По същество това се обучава в управлението на производството на храни, преработка и дистрибуция.

Хората, език и култура на Холандия е по-нататък " холандски". Модерна европейска страна днес, Холандия запазва своята подчертано международен характер и е известен с либералните си манталитет. Холандия има много университети. Страната наскоро превръща собствените си титли в бакалавър / магистър система.Има два вида на университетите: Академик (фокусират повече върху теоретичните знания, известен още като "Universiteit ") или Applied Sciences (фокусират повече върху практически знания, известен още като "Hogeschool ")

Хертогенбош е един от идеалните ваканционни дестинации. За всички онези, които търсят идеалната комбинация от идеално местоположение и добро образование трябва да живеят и учат в Хертогенбош. Той е изпълнен с добри университети като ИМА Университета за приложни науки и Koning Willem.

Бакалавриат Агробизнес Хертогенбош. Запишете се за бакалавриат в Хертогенбош. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Хертогенбош!

Свиване
Прочетете повече за образованието в Холандия
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
HAS University of Applied Sciences
Хертогенбош, Холандия

Светът е изправен пред огромно предизвикателство - храненето на повече хора в един бързо променящ се свят. Искате ли да бъдете част от решението? Тогава най-добре се присъедин ... +

Светът е изправен пред огромно предизвикателство - храненето на повече хора в един бързо променящ се свят. Искате ли да бъдете част от решението? Тогава най-добре се присъединете към International Food & Agribusiness! -
Бакалавриат
Редовно
4 години
Английски
29 Авг. 2022
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение