$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Агробизнес Las Cruces. Научете повече за бакалавриати по Агробизнес в Las Cruces тук!

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години. с… Научете повече

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години.

степен агробизнес е насочена към обучение на студентите бизнес теми, като маркетинг, мениджмънт и финанси, тъй като те се отнасят до селското стопанство. Този тип степен може да позволи фокус върху различни области на индустрията, като например разпределение или управление на стопанството.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Las Cruces, е вторият по големина град в щата Ню Мексико, с около 97 600 жители, пребиваващи тук. Той е заобиколен от красива природа най-вече се състои от планини и равнини. Градът се обслужва от голям държавен университет, който предлага програми до докторска степен, с общинския колеж в нейните граници, както добре.

Бакалавриат Агробизнес Las Cruces. Запишете се за бакалавриат в Las Cruces. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Las Cruces!

Свиване
Прочетете повече за образованието в САЩ
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
New Mexico State University
Las Cruces, Съединени Американски Щати

Всеки пети работник е нает в сектора на храните и влакната в американската икономика. Специалност в селскостопанската икономика и селскостопанския бизнес предоставя гъвкавост ... +

Всеки пети работник е нает в сектора на храните и влакната в американската икономика. Специалност в селскостопанската икономика и селскостопанския бизнес предоставя гъвкавост на студенти с различни интереси в кариерата. Нашият факултет е посветен на предоставянето на знания и информация и подготовката на студентите за предизвикателния свят на все по-глобалното и информационно ориентирано земеделие, хранителните компании и пазарите, както и агенциите за управление на околната среда и природните ресурси. -
Бакалавриат
Редовно
Задочно
4 години
Английски
Авг. 2022
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение