close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Администрация Жоанвил. Научете повече за бакалавриати по Администрация в Жоанвил тук!

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и с… Научете повече

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и специалности, включително по изкуства и науки.

Образователни програми по администриране и управление предлагат на студенти курсове по политически науки, икономика и административно право. Някои студенти могат освен това да изучават бизнес и управление за по-задълбочено запознаване с областта на администрацията.

Бразилия, официално Федеративна република Бразилия е най-голямата държава в Южна Америка, така и в региона на Латинска Америка. Това е светът "е петата по големина страна, както от географската област и по население, с над 193 милиона души.

Това състояние оставя студентите с широк избор да избирате по отношение на образователните институции. Той има над сто образователни центрове, които са известни в цял Бразилия. Държавата и федерални университет Санта Катарина, както и други колегии, се намират в това състояние.

Бакалавриат Администрация Жоанвил. Запишете се за бакалавриат в Жоанвил. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Жоанвил!

Свиване
format_list_bulleted Филтри
Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)
Жоанвил, Бразилия

Форма за критични граждани и етична позиция, призовавайки на предприемаческия дух на всяка учебна. ... +

Форма за критични граждани и етична позиция, призовавайки на предприемаческия дух на всяка учебна. -
Бакалавриат
Редовно
4 години
Portuguese (Brazil)
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук