Filter
Бакалавърски програми
Алжир Algiers Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавърски програми в Algiers тук

A бакалавър "е степен може да доведе образователни врати, дават възможност за напредък в кариерата, или се поставят основите за упражняване на висша степен. Нашата цел е да помогне на кандидат-студенти се движите в процеса на избор на програма успешно. Ние правим нещата лесно чрез рационализиране на търсене.

Тази страна предлага качествено висше образование с разнообразна гама от курсове. Отделно от арабски език на Алжир, институциите също предлагат курсове по други езици като френски, английски и японски. Висшето образование на страната "е, внушава практическо съдържание, за разлика от теоретични познания и в други страни.

Алжир разполага с разнообразие от по-високи образователни центрове. Учебните програми са хармонизирани от Министерството занимава с висшето образование. Един от най-известните университети в този град е университета в Алжир, която е основана през 1909 година.

Бакалавриат Algiers. Запишете се за бакалавриат в Algiers. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Алжир
Algiers
Тип на обучение
Темпо на обучение
ESJ Paris - École Supérieure de Journalisme

Тази програма се преподава френски език. ... [+]

Тази програма се преподава френски език.

Прочетете официалната френска описанието и прилага тук: ESJ Paris Licence ен Journalisme

[-]
Алжир Algiers
Септември 2019
Френски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски