BACHELORSTUDIES

Научете за най-добрите бакалавърски програми в Андора тук!

A бакалавър "е степен се присъжда на успешно завършване на бакалавърска академична програма. Тя често е първа степен студент получи в своята академична кариера. Обикновено са необходими четири години редовно обучение да печелят бакалавърска степен.

Андора може да бъде идеалното място за обучение в чужбина. Намира се между Франция и Испания, съвместни образователни програми между страни също да съществуват. Каталунски, испански, португалски, френски и също правят това чудесно място за студенти филолози.

Бакалавриат Андора. Запишете се за бакалавриат в Андора. Научете цялата информация за програмите, контактирайте университетите в Андора тук!

Резултати Filter

бакалавърска степен по международен хотелски мениджмънт

VATEL Andorra
Бакалавриат
<
Редовно
<
3 години
испански
Кампус

Бакалавърска степен по програма International Hotel Management е насочена към кандидати, които са преминали успешно гимназията образование или обучение цикъл на по-високо ниво ...

Научете повече

ерген на управление на авиацията

Andorra Aviation Academy
Бакалавриат
<
Редовно
<
3 години
Английски
Кампус

Тази програма е предназначена да отговори на изискванията на авиокомпаниите за позиция за управление в пилотската кабина. След като е натрупал в полет експертиза в тежест ще б ...

Научете повече