BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавърски програми в Пилар тук

Бакалавърска степен е след средното степен възложен след завършен 120 кредита. Това обикновено отнема осем семестъра да завърши бакалавърска степен. Докато попълване на бакалавърски курсове, кандидатите трябва да учат общи курсове и изберете основен определена тема. Бакалавърска степен може да се нарече диплома за средно образование в някои страни.

Аржентина има прекрасна мултиетническо и мултикултурно население и е очарователен и приветлив страната за студенти избират да учат в чужбина. Качеството на сферата на образованието е да умре за, а също и много достъпни. Аржентина има една част на света "е най-висок процент на грамотност и жилищни помещения на много известни художници, учени, писатели и учени. Някои от тях ще намерите в преподаването в много водещи университети.

Pilar е град в провинция Буенос Айрес, Аржентина. Само на 40 минути от центъра на град Буенос Айрес, Pilar получава голям приток на хора, движещи се по индустриална му Park, най-големият в Южна Америка.

Бакалавриат Пилар. Запишете се за бакалавриат в Пилар. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Диплома по журналистика

Universidad de Ciencias Empresariales y Sociales (UCES)
Бакалавриат
испански
Кампус

Бакалавърът по журналистика осигурява солидно академично, критично, строго и множествено обучение в медиите и в областите на комуникация на публични и частни организации. Завъ ...

Научете повече

Бакалавър по туризъм

Universidad de Ciencias Empresariales y Sociales (UCES)
Бакалавриат
испански
Кампус

Степента предоставя познания по география, законодателство, туристическо наследство, приложни изчисления, история, човешки ресурси, управление на бизнеса, социални изследвания ...

Научете повече