Filter
Бакалавърски програми
Аржентина Santa Rosa Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавърски програми в Santa Rosa тук

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години.

Международните студенти ще намерите широк и разнообразен различни висши учебни заведения предлагат отлични възможности за достъпни изследвания на висок стандарт. Great значение, тъй като е разположен на образователната система в Аржентина. Тяхната цел е осигуряване на научни, професионални, хуманистичен и техническо обучение в най-високата сфера.

Бакалавриат Santa Rosa. Запишете се за бакалавриат в Santa Rosa. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Аржентина
Santa Rosa
Тип на обучение
Темпо на обучение
Universidad Nacional de La Pampa

Инженерингът в природните ресурси и околната среда е интердисциплинарна кариера, която се занимава с въздействието на човешката дейност върху природните и антропни систем ... [+]

Инженерингът в природните ресурси и околната среда е интердисциплинарна кариера, която се занимава с въздействието на човешката дейност върху природните и антропни системи.

В предметите от първите три години се подчертава обучението по основни науки и технологии като биология, химия, математика, физика, екология, едафология, икономика, социология, климатология и хидрология. На този етап се придобиват знания и умения, които по-късно ще се използват от дисциплините, съответстващи на цикъла на приложните технологии, на четвърта и пета година. През тези години студентите се подготвят по теоретичен и практичен начин за решаване на екологични проблеми, управление на природните ресурси по интегриран начин, както и за проектиране и провеждане на изследователски проект по темата по свой избор (дипломна работа).Snapwire / Pexels... [-]

Аржентина Santa Rosa
Февруари 2020
испански
Редовно обучение
5 години
Кампус
Научете повече на английски