BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Архитектура Линкълн. Научете повече за бакалавриати по Архитектура в Линкълн тук!

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години.

Студентите, които се интересуват от приложна математика, могат да изберат да следват в програми по архитектура. Брой дисциплини в такива програми разказват на студентите, как да се проектират икономически ефективни, визуално атрактивни и конструктивно осъществими сгради чрез подробно и задълбочено изучаване на инженерни принципи и техники за решаване на сложни задачи.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Линкълн е град в Англия с население по-малко от 100 хиляди души, като една трета са студентите от ВУЗ. -Ранния произход на Lincoln бъдат открити от желязната епоха, около 1 век пр.н.е., докато най-значимите останки са от римско време.

Бакалавриат Архитектура Линкълн. Запишете се за бакалавриат в Линкълн. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Линкълн!

2 резултата за Архитектура, Линкълн Filter

Бакалавър по архитектура

University of Lincoln
BSc
Септ. 2020
<
Редовно
<
4 години
Кампус

Архитектурата BA (Hons) изследва множество подходи и практики на проектиране и има за цел да помогне на учениците да открият собствения си глас като дизайнер. Голяма част от о ...

Научете повече

Бакалавър по архитектура с отличие

University of Lincoln
Бакалавриат
Септ. 2020
<
Редовно
<
Задочно
<
3&nbsp;-&nbsp;6 години
Английски
Кампус

Архитектурата BArch (Hons) е утвърдена от Кралския институт на британските архитекти (RIBA) и е предписана от Регистрационния съвет на архитектите (ARB) като предоставяща осво ...

Научете повече