BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Архитектура Индия. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Архитектура в Индия!

Бакалавърска степен е след средното степен възложен след завършен 120 кредита. Това обикновено отнема осем семестъра да завърши бакалавърска степен. Докато попълване на бакалавърски курсове, кандидатите трябва да учат общи курсове и изберете основен определена тема. Бакалавърска степен може да се нарече диплома за средно образование в някои страни.

Програмите по архитектура подготвят студентите да проектират жилища и сгради за частни клиенти и корпорации. Студентите могат да научат как да използват различни компютърни програми за да създават функционално пространство. Освен това те се научават професионално да сътрудничат с клиенти и в работни екипи.

Намерено в южната част на Азия, на Република Индия е втората най-населена страна в света с около 1,270 милиарда души. Индия има четири вида университети; централните университети, държавни университети, които се считат университет и частни университети, състояща се от над 550 институции.

Бакалавриат Архитектура Индия. Запишете се за бакалавриат в Индия. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

1 резултата за Архитектура, Индия Filter

БАКАЛАВЪР ПО АРХИТЕКТУРА

Anant National University
Бакалавриат
Юли 2021
Английски

Одобрена от Архитектурния съвет, бакалавърът по архитектура в AnantU е петгодишна програма, ориентирана към студиото на пълен работен ден, в която студентите се обучават да ре ...

Научете повече