BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Архитектура Санта Круз де Тенерифе. Научете повече за бакалавриати по Архитектура в Санта Круз де Тенерифе тук!

Бакалавърска степен е четири години бакалавърска степен и е стандарт за висшето образование през по-голямата част от света. Бакалавърска степен могат да бъдат спечелени в държавните университети, в частни университети, в обществените колежи и университети чрез онлайн.

Програмите по архитектура подготвят студентите да проектират жилища и сгради за частни клиенти и корпорации. Студентите могат да научат как да използват различни компютърни програми за да създават функционално пространство. Освен това те се научават професионално да сътрудничат с клиенти и в работни екипи.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Бакалавриат Архитектура Санта Круз де Тенерифе. Запишете се за бакалавриат в Санта Круз де Тенерифе. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Санта Круз де Тенерифе!

1 резултата за Архитектура, Санта Круз де Тенерифе Filter

Степен в основите на архитектурата на английски език

Universidad Europea
Бакалавриат
<
Редовно
<
5 години
испански
Английски
Кампус

В Училището по архитектура на Universidad Europea обучаваме архитекти, готови да отговорят на нуждите на обществото и пазара на труда чрез напречното включване в учебния план ...

Научете повече