BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Архитектура Катар. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Архитектура в Катар!

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това зависи от специализацията.

Студентите, които се интересуват от приложна математика, могат да изберат да следват в програми по архитектура. Брой дисциплини в такива програми разказват на студентите, как да се проектират икономически ефективни, визуално атрактивни и конструктивно осъществими сгради чрез подробно и задълбочено изучаване на инженерни принципи и техники за решаване на сложни задачи.

Катар, е суверенна арабска държава, разположена в Западна Азия, заема малък полуостров Катар на североизток бряг на много по-голяма Арабския полуостров. Образование City е сравнително ново предприятие в Доха финансирана от катарския правителство чрез Катар Foundation. Той е дом на Катар Academy, на Учебен център, Академичната програма Bridge (подобно на колежа гимназията), както и колежа клон на Texas A & M University (Engineering).

Бакалавриат Архитектура Катар. Запишете се за бакалавриат в Катар. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

1 резултата за Архитектура, Катар Filter

Бакалавър по архитектура (B.Arch.)

Qatar University
Бакалавриат
16 Авг. 2020
<
Редовно
<
5 години
Английски
Кампус

Програмата е петгодишна програма, включваща две задължителни летни сесии на практическо обучение. Програмата има за цел да възпита критичното мислене на учениците и да развие ...

Научете повече