BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Архитектура Кипър. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Архитектура в Кипър!

A бакалавър "е степен се присъжда на успешно завършване на бакалавърска академична програма. Тя често е първа степен студент получи в своята академична кариера. Обикновено са необходими четири години редовно обучение да печелят бакалавърска степен.

Студентите, които се интересуват от приложна математика, могат да изберат да следват в програми по архитектура. Брой дисциплини в такива програми разказват на студентите, как да се проектират икономически ефективни, визуално атрактивни и конструктивно осъществими сгради чрез подробно и задълбочено изучаване на инженерни принципи и техники за решаване на сложни задачи.

Кипър, официално Република Кипър, е островна държава в източната част на Средиземно море. Кипър е третият по големина и третата най-гъсто населен остров в Средиземно море, и държава-членка на Европейския съюз.

Бакалавриат Архитектура Кипър. Запишете се за бакалавриат в Кипър. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

2 резултата за Архитектура, Кипър Filter

Бакалавър по архитектура

BAU Bahcesehir Cyprus University
Бакалавриат
Септ. 2020
<
Редовно
Английски
Кампус

Целта на този факултет е да обучи архитекти и инженери, които са в състояние да отговорят на изискванията на ерата, които вземат предвид човешките, природните и структуриранит ...

Научете повече

Бакалавър и диплома по архитектура

Neapolis University Pafos
Бакалавриат
Окт. 2020
<
Редовно
<
4&nbsp;-&nbsp;5 години
30 Септ. 2020
Английски
Гръцки
Кампус

Програмата в областта на архитектурата предлага бакалавърска степен след четири години редовно обучение и диплома по архитектура след пет години редовно обучение. ...

Научете повече