BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Архитектура Литва. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Архитектура в Литва!

A бакалавър "е степен се присъжда на успешно завършване на бакалавърска академична програма. Тя често е първа степен студент получи в своята академична кариера. Обикновено са необходими четири години редовно обучение да печелят бакалавърска степен.

Архитектурата като научна дисциплина се фокусира върху историята на строителството и домашния дизайн в контекста на теченията на изкуството. Студентите могат да се запознаят с работите на за известни архитекти, да научат за различни архитектурни стилове в историята на Америка и Европа.

Република Литва е официалното име на страната. То се намира в северната част на Европа. Литва оценява науката и технологиите в образователната им система силно. То се състои от основни аспекти на първични, вторични и третични равнища на образованието. Литва е друга водеща страна в предоставянето на изкуствата, науката, техниката, както и технологични курсове. Литва е изправен пред няколко предизвикателства във висшето образование последните години, довели до създаването на 20 университета за подобряване на достъпността.

Бакалавриат Архитектура Литва. Запишете се за бакалавриат в Литва. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

1 резултата за Архитектура, Литва Filter

Магистър по архитектура

Vilnius Gediminas Technical University
Литва, Вилнюс
Бакалавриат
Септември 2020
<
Редовно обучение
<
4 години
Английски
Campus

Целта на програма за проучване е да се даде Университетското образование, основната знания и умения, за самостоятелно да решат архитектурни и урбанизация задачи. ...

Научете повече