BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Архитектура Румъния. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Архитектура в Румъния!

Бакалавърски степени от акредитирани колежи и университети могат да бъдат крайъгълни камъни към една успешна кариера.Най-често срещаният тип на бакалавърска програма е бакалавър "е степента, обикновено присъдена след четири години успешно изследване

Програмите по архитектура подготвят студентите да проектират жилища и сгради за частни клиенти и корпорации. Студентите могат да научат как да използват различни компютърни програми за да създават функционално пространство. Освен това те се научават професионално да сътрудничат с клиенти и в работни екипи.

Румъния е държава, разположена на кръстовището на Централна и Югоизточна Европа, граничи с Черно море. Първи в Румъния е лесно от почти всички части на света, поради своята позиция, както и факта, че тя се обслужва от множество видове транспорт и фирми. Румънските университети предлагат голям избор от бакалавърски, магистърски и докторски програми в румънски, английски, френски и немски език.

Бакалавриат Архитектура Румъния. Запишете се за бакалавриат в Румъния. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

1 резултата за Архитектура, Румъния Filter

бакалавър и интегриран майстор - архитектура

Spiru Haret University
Бакалавриат
<
Редовно
<
6 години
Английски
Кампус

Архитектурното оформление I, II Архитектурно проектиране, проучване на форма и състав I, Изследване на форма ...

Научете повече