BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Архитектурни проучвания Австралия. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Архитектурни проучвания в Австралия!

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и специалности, включително по изкуства и науки.

Архитектурата е процес на проектиране и планиране на пространството или сграда съгласно на естетически, социални и екологични ръководни принципи. Поради това архитектурните явления често е делят на категории в зависимост от надделяващия стил на обекта.

Австралия има субсидирано висше образование за студентите от бакалавърски степени. Те дават заем и безвъзмездна помощ за магистри, докторанти. Висше образование започва в бакалавърска степен нивото на докторска степен предлагат във всяка област на изследване.

Бакалавриат Архитектурни проучвания Австралия. Запишете се за бакалавриат в Австралия. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

2 резултата за Архитектурни проучвания, Австралия Filter

Бакалавър по градско развитие (отличия)

Queensland University of Technology
Бакалавриат
Юли 2021
<
Редовно
<
Задочно
<
4&nbsp;-&nbsp;8 години
Английски
Кампус

Бакалавърът за градско развитие (отличия) на QUT е гъвкав курс, който ви позволява да следвате своята област на интерес. Ще придобиете реален опит и ще установите контакти в б ...

Научете повече

Бакалавър на застроената среда

Melbourne Polytechnic
Бакалавриат
<
Редовно
<
3 години
Английски
Кампус

Бакалавърът по застроена среда на Melbourne Polytechnic е разработен след стриктни консултации със заинтересованите страни от индустрията и сравнителен анализ със сравнителни ...

Научете повече