BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Архитектурни проучвания Индия. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Архитектурни проучвания в Индия!

Бакалавърски степени от акредитирани колежи и университети могат да бъдат крайъгълни камъни към една успешна кариера.Най-често срещаният тип на бакалавърска програма е бакалавър "е степента, обикновено присъдена след четири години успешно изследване

Архитектурата е комплексна област както за проектиране, така и за изграждане на сгради. Тя включва работа с технологии, материали и специфичните черти на околната среда, чрез което се спазват стандартите и нормативните изисквания при извършване на строителни работи.

Намерено в южната част на Азия, на Република Индия е втората най-населена страна в света с около 1,270 милиарда души. Индия има четири вида университети; централните университети, държавни университети, които се считат университет и частни университети, състояща се от над 550 институции.

Бакалавриат Архитектурни проучвания Индия. Запишете се за бакалавриат в Индия. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

1 резултата за Архитектурни проучвания, Индия Filter

БАКАЛАВЪР ПО АРХИТЕКТУРА

Anant National University
Бакалавриат
Юли 2021
Английски

Одобрена от Архитектурния съвет, бакалавърът по архитектура в AnantU е петгодишна програма, ориентирана към студиото на пълен работен ден, в която студентите се обучават да ре ...

Научете повече