Filter
Бакалавърски програми
Испания Barcelona Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бакалавриат Архитектурни проучвания Barcelona. Научете повече за бакалавриати по Архитектурни проучвания в Barcelona тук!

Бакалавърска степен е четири години бакалавърска степен и е стандарт за висшето образование през по-голямата част от света. Бакалавърска степен могат да бъдат спечелени в държавните университети, в частни университети, в обществените колежи и университети чрез онлайн.

Създаването на една сграда или пространство, което има не само естетически привлекателен вид, но и обладава структурна стабилност и отговаря на нормативи и законни параметри, включва планиране и дизайн, които трябва да се извършват от професионалист, запознат с принципите на архитектурата.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Като втори по големина град в Испания, Барселона е столица на Каталуния област. Той има над 4 милиона жители. Това е оживен град, който е домакин на хиляди туристи годишно. Той е дом на университета на Барселона и др.

Бакалавриат Архитектурни проучвания Barcelona. Запишете се за бакалавриат в Barcelona. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Barcelona!

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектурни проучвания, Barcelona

Степени
Място
Испания
Barcelona
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
International University of Catalonia

УИК се ангажира да предостави на студентите си най-добрата академична подготовка както в теоретичната, така и в практическата сфера, както и да им осигури необходимите ин ... [+]

УИК се ангажира да предостави на студентите си най-добрата академична подготовка както в теоретичната, така и в практическата сфера, както и да им осигури необходимите инструменти за успешен достъп до пазара на труда.

За да постигне ефективно тези цели, UIC разработи педагогически подход, базиран на следните инструменти и методологии:

Персонализирано внимание

Индивидуално внимание се отделя на нашите ученици. Съотношението е максимум 20 студенти на преподавател... [-]

Испания Barcelona
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
10 семестри
Кампус
Научете повече на английски